• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

عاملان شرارت و درگیری در باقرشهر دستگیر شدند

  • کد خبر : 18088
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱:۱۲
عاملان شرارت و درگیری در باقرشهر دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری عاملان اصلی درگیری، تخریب خودروها داخل خیابان و ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان در خیابان "موسی ابن جعفر" باقرشهر، با حضور مقتدرانه و به موقع پلیس خبر داد.

سرهنگ محمدقاسم طرهانی با اشاره به دستگیری عاملان شرارت اظهار داشت: ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳ در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری با سلاح سرد، تخریب خودروهای داخل خیابان و ایجاد تنش و رعب و وحشت در بین شهروندان در خیابان “موسی‌ابن جعفر” باقرشهر بلافاصله ماموران کلانتری ۱۷۵ جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران کلانتری باقرشهر در محل مشاهده شد که سه نفر از اراذل دارای سطح با استفاده از سلاح سرد (قمه) اقدام به درگیری، عربده کشی و تخریب خودروهای داخل خیابان کرده که موجب ایجاد تنش و برهم زدن آسایش اهالی آن منطقه شده‌اند.

سرهنگ طرهانی در ادامه تصریح کرد: با حضور به موقع و مقتدرانه پلیس، هر سه نفر عامل اصلی درگیری دستگیر و سه قبضه سلاح سرد (قمه) از آنان کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری ابراز داشت: متهمان پس از انتقال به کلانتری علت و پس از تشکیل پرونده و پایان تحقیقات هر سه شرور تحویل پلیس اطلاعات شهرستان شدند.

سرهنگ طرهانی با اشاره به اینکه دستگیری این افراد رضایتمندی مردم را در پی داشت، خاطرنشان کرد: پلیس با حضور ضربتی در صحنه و انجام پیگیری‌های لازم جهت دستگیری عاملان جرم و ناامنی، با جدیت با افرادی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را خدشه دار کنند برخورد می‌کند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18088

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.