• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

۲۴ بانوی زندانی در ری به آغوش خانواده بازگشتند

  • کد خبر : 11922
  • ۰۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
۲۴ بانوی زندانی در ری به آغوش خانواده بازگشتند
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان ری گفت: ۲۴ بانوی زندانی که بخاطر جرائم غیر عمد مالی زندانی شده بوده و سابقه زندان نیز نداشتند آزاد شده و به آغوش خانواده هایشان بازگشتند.

محسن حسن پور با بیان اینکه این بانوان از روز ولادت حضرت زهرا (س)  تا ۲۷ اسفند ۹۸ آزاد شدند، اظهار داشت: مردم خیراندیش، سه میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به آنها کمک کردند.
وی افزود: جلب رضایت شاکیان و آزادی زندانیان به ویژه در جرایم غیر عمد زمینه‌ای برای کاهش تعداد زندانیان شده و بسیاری از معضلات اجتماعی را رفع می‌کند.
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان ری خاطرنشان کرد: ۱۷۰ خانواده زندانی در ری تحت پوشش و حمایت انجمن حمایت از زندانیان این شهرستان هستند و به آنها خدمات رسانی می‌شود.
وی حمایت از خانواده زندانیان را راهکاری موثر در پیشگیری از آسیب‌ها، تهدیدها، رفع معضلات و دغدغه‌های معیشتی این قشر دانست و گفت: رفع مشکلات معیشتی و موانعی که در زندگی خانواده زندانیان وجود دارد یک ضرورت و نیاز برای جلوگیری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود.
حسن پور عنوان کرد: عدم آگاهی از قوانین و سهل انگاری از عوامل زندانی شدن این زنان به شمار می رود و همه افراد جامعه به ویژه قشر زن باید نسبت به انجام معاملات و اقدامات خود، آگاهانه وارد عمل شده تا دچار دردسر نشوند.
وی تاکید کرد: افراد در انجام کارها به خصوص معامله ها حتما دقت نظر کافی داشته باشند تا در آینده برای آنها گرفتاری و دردسر ایجاد نشود.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=11922
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.