• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026

پرواز امید در میدان ورزش باقرشهر/ شروع سومین دوره رویداد جوان پهلوان همزمان با ولادت امام علی(ع)

  • کد خبر : 18607
  • 09 دی 1404 - 23:10
پرواز امید در میدان ورزش باقرشهر/ شروع سومین دوره رویداد جوان پهلوان همزمان با ولادت امام علی(ع)
سومین دوره بزرگترین رویداد فرهنگی و ورزشی استان تهران، «جوان پهلوان»، با هدف شکوفایی استعدادهای ورزشی و ترویج مرام پهلوانی در جنوب شهر، به زودی در باقرشهر آغاز می‌شود و پرچم امید را در دل جوانان به اهتزار درمی‌آورد.

به گزارش صدای ری؛ مرتضی همتی، شهردار باقرشهر، در نشست خبری سومین دوره بزرگترین رویداد فرهنگی و ورزشی استان تهران با عنوان «جوان پهلوان» با اشاره به اهمیت فراهم کردن میدان مسابقه برای ورزشکاران گفت: بضاعت بالای ورزشی تا زمانی که میدان رقابت برای ورزشکار فراهم نشود، به قهرمانی منجر نخواهد شد. هدف من در مدیریت شهری این است که فرزندان باقرشهر بتوانند همان امکاناتی را که در مناطق شمالی تهران در دسترس است، به راحتی در جنوب شهر تجربه کنند.

همتی با بیان اینکه «جوان پهلوان» بر اساس نیازسنجی و توانمندی‌های جنوب تهران پایه‌گذاری شده و متعلق به هیچ فرد یا نهادی خاص نیست، تاکید کرد: این رویداد عرصه‌ای برای ظهور استعدادهای ورزشی و پرورش نسل جدیدی است که مرام پهلوانی و ورزش قهرمانی را دنبال می‌کند و همزمان امید و نشاط اجتماعی را در جوانان تقویت می‌کند.

وی افزود: جوان پهلوان توانسته به یک برند ورزشی معتبر در استان تهران و حتی در سطح کشور تبدیل شود. امسال سومین دوره این رویداد برگزار می‌شود و درخواست‌هایی از چند استان حتی جنوب کشور برای حضور در مسابقات دریافت کرده‌ایم، اما همچنان شعار ما سطح استان تهران است.

شهردار باقرشهر تصریح کرد: این رویداد علاوه بر ارتقای توانمندی ورزشی، نقش مهمی در استعدادیابی نوجوانان و جوانان و دور نگه داشتن آنها از آسیب‌های اجتماعی دارد. بسیاری از ورزشکاران ما در سطح ملی و جهانی موفق به کسب مقام شده‌اند و این افتخار بزرگی برای شهر ماست.

همتی درباره ابعاد فرهنگی «جوان پهلوان» گفت: مسابقات این رویداد با پیوست‌های فرهنگی و مذهبی برگزار می‌شود. امسال هر روز مسابقات به یاد یکی از ۱۴ شهید شاخص جنگ ۱۲ روزه برگزار می‌شود و مراسم کوتاهی برای یاد آن شهید در پایان روز تدارک دیده شده است.

وی همچنین از اجرای طرح «هما» وزارت ورزش به عنوان اولین شهرداری کشور خبر داد و افزود: این طرح با محوریت هویت ملی، معنویت، مسئولیت اجتماعی و اخلاق مداری در ورزش همراه است و در کنار مسابقات جوان پهلوان برگزار می‌شود.

همتی در پایان گفت: سال گذشته بیش از ۶ هزار ورزشکار در ۱۴ روز مسابقه دادند و بیش از ۱۵ هزار مسابقه برگزار شد. امسال نیز با تلاش همکاران و حمایت رسانه‌ها، امیدواریم این رویداد موفق‌تر از سال گذشته برگزار شود. افتتاحیه سومین دوره «جوان پهلوان» شب ولادت حضرت امام علی (ع) خواهد بود و ما با افتخار و اقتدار این رویداد را ادامه خواهیم داد.

در حاشیه این نشست از پوستر و مدال های این رویداد ورزشی رونمایی شد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18607
  • نویسنده : مظاهر ابراهیمی

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.