• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

واکسیناسیون سیار کرونا در شهرری راه‌اندازی شد

  • کد خبر : 15104
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۶
واکسیناسیون سیار کرونا در شهرری راه‌اندازی شد
طرح واکسیناسیون سیار کرونا با هدف واکسینه کردن افراد ناتوان و استقرار این سیستم در محل‌های پردد شهری امروز (یکشنبه) با حضور مسئولان شهرستانی در ضلع جنوب حرم عبدالعظیم (ع) راه اندازی شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز یکشنبه در حاشیه راه اندازی طرح واکسیناسیون کرونا سیار هوشمند اظهار داشت: این طرح واکسیناسیون که به صورت تریلر کوچک پشت کامیونت بسته می شود قابلیت حمل به مراکز شلوغ تزریق واکسن، تجمع های مردمی و خانه افراد ناتوان را دارد.

دکتر علیرضا صدرایی با اشاره به اینکه ظرفیت کنونی این طرح تزریق واکسن کرونای هوشمند و سیار روزانه یکهزار دوز واکسن است، خاطرنشان کرد: ظرفیت این مرکز بنا به نیاز می تواند تا چند برابر افزایش یابد.

این مسئول اضافه کرد: هم اکنون ۱۰ نفر در این طرح مشغول به خدمات رسانی به مردم هستند که در صورت افزایش ظرفیت تزریق به تعداد این افراد نیز اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برخی از شهرواندان به دلایلی مانند معلولیت و کهنسالی امکان حضور در مراکز تزریق واکسن را ندارند، افزود: این طرح سیار و هوشمند این امکان را می دهد که تمامی افراد جامعه امکان تزریق واکسن بدون کمترین سختی را داشته باشند.

صدرایی یادآور شد: هم اکنون میزان مراجعه به مراکز واکسیناسیون کرونا بالا است ولی به مرور که افراد جامعه واکسینه شدن تعداد مراجعه کنندگان کاهش خواهد یافت ولی پس از آن افرادی که به هر دلیلی واکسن دریافت نکنند با محدودیت های اجتماعی روبرو خواهند شد.

وی یادآور شد: مرکز واکسیناسیون سیار و هوشمند شهرستان ری این امکان را دارد که بنا به درخواست ادارات و مراکز مختلف در محل حاضر شود و تمامی افراد حاضر در آنجا را واکسینه کند.

شایان ذکر است : راه اندازی مرکز واکسیناسیون سیار هوشمند کرونا امروز(یکشنبه) با همکاری فرمانداری ویژه شهرستان ری، یگان ویژه ناجا، شهرداری منطقه ۲۰ (شهرری)، شبکه بهداشت و درمان در شهرستان ری صورت پذیرفت همچنین در این مراسم حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری، سرتیپ پاسدار حسن کرمی فرمانده کل یگان های ویژه ناجا، فرهاد افشار شهردار منطقه ۲۰ (شهرری)، علیرضا صدرایی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری حضور داشتند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15104

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.