• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

بخشدار کهریزک:

مرکز شهید هاشمی‌نژاد کهریزک به مدار خدمات‌ درمانی بر می‌گردد

  • کد خبر : 14040
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸
مرکز شهید هاشمی‌نژاد کهریزک به مدار خدمات‌ درمانی بر می‌گردد
بخشدار کهریزک گفت: طی استفساریه از دفتر مقام معظم رهبری پیرامون بکارگیری مرکز درمانی شهید هاشمی نژاد کهریزک در راستای نیت واقف و حسب دستور فرماندار شهرستان ری، این مرکز باید به مدار خدمات‌دهی درمانی بازگردانده شود.

امین بابایی در حاشیه بازدید از مجموعه شهید هاشمی‌نژاد کهریزک که با حضور سرهنگ کاشفی فرمانده سپاه حضرت روح‌الله(ره) باقرشهر، هادی‌نژاد رئیس شورای شهر کهریزک و دیگر مسئولان برگزار شد،  به اختلافات ۱۰ ساله بهزیستی و اوقاف پیرامون آغاز به فعالیت مرکز درمانی هاشمی‌نژاد در راستای نیت واقف اشاره کرد.

وی اظهار داشت: مجموعه خیریه هاشمی‌نژاد در سال‌های گذشته از سوی واقف برای خدمت‌رسانی در حوزه بهداشت و درمان به اهالی کهریزک وقف شده است که متاسفانه در دهه اخیر نیت واقف به فراموشی سپرده شده و این مجموعه از سوی اداره بهزیستی با کاربری متفاوت مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

این مسئول با اشاره به ظرفیت درمانی این مجموعه با وسعت ۱۲ هزار مترمربع خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این مرکز درمانی بنا به ضرورت ارائه خدمات عمومی است و در این زمینه باید هرچه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف آن اقدام شود.

بخشدار کهریزک با اشاره به سرریز شدن مشکلات کلانشهر پایتخت به کهریزک افزود: وجود آرامستان بهشت زهرا (س) و محل دفن زباله آرادکوه مشکلات فراوانی را برای مردم ایجاد کرده که کمبود امکانات به ویژه در حوزه موضوعات درمانی نیز مزید بر علت شده است.

بابایی ادامه داد: کمبود سرانه تخت در بخش کهریزک جدی است و رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی برای حل این مشکل صورت گرفته است و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت خیران حوزه بهداشت و درمان و بخش سلامت گامی موثر در این راستا برداریم.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=14040

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.