• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

قدردانی از اصحاب رسانه شهرستان ری در راستای پوشش مناسب اخبار انتخابات

  • کد خبر : 17553
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
قدردانی از اصحاب رسانه شهرستان ری در راستای پوشش مناسب اخبار انتخابات
رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات شهرستان ری گفت: از اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان ری در انعکاس مناسب حماسه حضور مردم در پای صندوق‌های رای سپاسگزارم.

مسعود ترکاشوند رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات شهرستان ری از برگزاری منظم و دقیق برنامه‌های در دست اجرای این کمیته خبر داد و گفت: همزمان با تقویم اجرایی انتخاباتی و از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی‌های تبلیغات و اطلاع رسانی صحیح و به هنگام ستاد انتخابات شهرستان ری در کمیته اطلاع رسانی تبلیغات آغاز شد.

وی هماهنگی با رسانه‌های رسمی و نوین کشور را از جمله فعالیت‌های مهم این کمیته برشمرد و افزود: هدف از فعالیت‌های کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات و تعامل با اصحاب رسانه به ویژه در عرصه نوین آن اطلاع رسانی به هنگام و آگاهی مخاطبان برای برگزاری انتخابات باشکوه و سرنوشت ساز در این دوره بود.

ترکاشوند از همکاری دلسوزانه تک تک خبرنگاران و فعالان رسانه در شهرستان ری و استان تهران که پا به پای کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات اخبار و فعالیت‌های انتخابات شهرستان ری را به خوبی پوشش دادند تشکر کرد.

وی با یادآوری اهمیت اطلاع رسانی شفاف و به هنگام در انتخابات عنوان کرد: تلاش کردیم در این دوره از برگزاری انتخابات اخبار و برنامه‌ها را به موقع رسانه‌ای کنیم و از بروز اخبار جعلی و فیک و شایعه جلوگیری کنیم.

رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات شهرستان ری خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک همه خبرنگاران شهرستان ری توانسته باشیم حق مطلب را در برگزاری انتخابات سالم و رقابتی در قبله تهران را ادا کرده باشیم.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=17553

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.