• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

فرماندار ری: برای تحقق اشتغالزایی باید به ظرفیت‌های داخلی تکیه کرد

  • کد خبر : 15177
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
فرماندار ری: برای تحقق اشتغالزایی باید به ظرفیت‌های داخلی تکیه کرد
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: برای تحقق اهداف اشتغالزایی باید ضمن حمایت از کالای ایرانی، متکی به ظرفیت‌های داخلی بود و در این راستا فرهنگ‌سازی کرد.

حسین توکلی کِجانی در جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار شهرستان ری اظهار داشت: در ۲ سال اخیر این شهرستان در جایگاه نخست ایجاد اشتغال قرار داشته و کسب این موفقیت باوجود شرایط بیماری کرونا و محدودیت ها، با همکاری دستگاه های اجرایی و ادارات شهرستان میسر شده و باید این روند استمرار داشته باشد.

وی افزود: چندین سال است که رهبر معظم انقلاب عنوان سالها را در حوزه تولید نامگذاری می کنند زیرا تولید از مولفه های مهم اقتصادی و اشتغالزایی است و در شهرستان ری نیز بدلیل ظرفیت های موجود و همراهی دستگاه های اجرایی، شرایط مطلوبی برای سرمایه گذاری تولیدکنندگان مهیا است.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: در ری تنها تعدادی از صنایع و واحدهای تولیدی راکد هستند که در این خصوص بخشداران و دستگاه های متولی به نحوی اقدام کنند که این واحدها نیز به چرخه تولید بازگردند.
این مسئول اضافه کرد: اجرای طرح‌های کارورزی و مشوق‌های بیمه‌ای در ایجاد اشتغال تاثیر بسزایی دارد و باید در این خصوص اطلاع رسانی لازم در شهرک های صنعتی و صنفی شهرستان انجام شود.

وی تاکید کرد: شایسته است در حوزه طرح های کارورزی و مشوق های بیمه ای اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.

جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار شهرستان ری با موضوع بررسی میزان تحقق ثبت اشتغال در سامانه رصد در سال ۱۴۰۰، میزان پیشرفت و تحقق طرح های کارورزی و مشوق های بیمه ای، آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص اجرای طرح های اشتغالزایی توسط بنیاد برکت و بررسی عملکرد دستگاه های حمایتی در خصوص جذب اعتبارات در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15177

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.