• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

عقب‌ماندگی ۲ ساله شهرستان ری در اجرای طرح نهضت ملی مسکن

  • کد خبر : 17316
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
عقب‌ماندگی ۲ ساله شهرستان ری در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
فرماندار ویژه شهرستان ری، گفت: به دلیل عدم شناسایی و معرفی زمین‌های واجد شرایط و پیگیری موضوع مسکن ملی در ری، به‌رغم تمامی ظرفیت‌های موجود، در زمینه نهضت ملی مسکن و ایجاد مسکن اجتماعی با دوره عقب‌ماندگی ۲ ساله مواجه هستیم.

مهدی باب‌الحوائجی در هفتمین نشست شورای مسکن شهرستان ری که با هدف ساماندهی و کنترل بازار املاک و مستغلات برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن، اظهار داشت: با توجه به دستورات و پیگیری‌های رئیس‌ جمهور در راستای تأمین مسکن مناسب و ارزان قیمت و متناسب با سطح مالی تمامی اقشار جامعه، در شهرستان ری به موازات نقاط دیگر پیگیری این موضوع در دستور کار مدیریت شهرستان قرار گرفته است.

وی افزود: متأسفانه به دلیل عدم شناسایی و معرفی زمین‌های واجد شرایط و پیگیری موضوع، امروز در شهرستان ری به‌رغم تمامی ظرفیت‌های موجود، در زمینه نهضت ملی مسکن و ایجاد مسکن اجتماعی با دوره عقب‌ماندگی ۲ ساله مواجه هستیم که می‌بایست برای رفع آن اقدامات ویژه‌ای صورت گیرد.

فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه گفت: در راستای اجرای این طرح، تشکیل منظم جلسات شورای مسکن و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها مانند ارتباط با مجمع نمایندگان استان تهران، ادارات مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن در بازه سه‌ ماهه گذشته به‌صورت جدی پیگیری شده است.

باب‌الحوائجی در ادامه با اشاره به نتایج حاصل از پیگیری اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان ری عنوان کرد: خوشبختانه با تلاش و همت تمامی دستگاه‌های مربوطه تعدادی قطعات زمین مناسب اجرای این طرح در سطح شهرستان شناسایی شده که ارزیابی‌ فنی و تخصصی خواهد شد.

وی تصریح کرد: قطعات موجود به‌صورت کامل به شهروندانی اختصاص می‌یابد که در هنگام ثبت‌نام طرح، محل تقاضا را شهرستان ری انتخاب کرده‌اند، البته حتی ظرفیت مازاد نیز برای ثبت‌نام بیشتر فراهم می‌شود.

فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات انجام شده و تلاش و همت مضاعف متولیان امر به‌زودی شاهد آغاز ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در سطح شهرستان ری باشیم و بستری فراهم شود تا اهالی شهرستان ری از مراجعه به سایر شهرستان‌ها بی‌نیاز شوند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=17316

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.