• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

شهردار منطقه ۲۰ تهران: محله نفرآباد شهرری احیا می‌شود

  • کد خبر : 15170
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
شهردار منطقه ۲۰ تهران: محله نفرآباد شهرری احیا می‌شود
شهردار منطقه ۲۰ تهران - شهرری گفت: به درخواست اهالی محله نفرآباد؛ طرح توسعه و نوسازی حریم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) بازنگری و در راستای اجرای این طرح، این محله قدیمی احیا می‌شود.

محمد ناظم رضوی روز دوشنبه در حاشیه جلسه با اهالی محله نفرآباد شهرری اظهار داشت: در پی اعتراض اهالی نفرآباد و پیگیری های جعفر بندی شربیانی عضو شورای اسلامی شهر به طرح توسعه و نوسازی این محله و بازدید و دستور شهردار تهران نشست مشترک با حضور رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران، فرمانده انتظامی شهرری، مدیران ادارات گاز، برق، آب، معاونین و مدیران شهرداری منطقه، معتمدان و جمعی از اهالی نفرآباد در تکیه نفرآباد برگزار و درخواست اهالی در خصوص بازنگری این طرح بررسی شد.
وی با بیان اینکه اهالی این محله نسبت به طرح ابلاغی کمیسیون ماده پنج  اظهار نارضایتی داشته و درخواست بازبینی آن را دارند، افزود: بازنگری در طرح نفرآباد با رعایت قوانین میراث فرهنگی و حقوق مجاوران حرم حضرت عبدالعظیم(ع) ضروری است و می بایست مشکلات اهالی با تدبیر و آرامش حل شود.
این مسئول تاکید کرد: حفظ بافت تاریخی این محله قدیمی در قالب کالبد مرغوب و ارزشمند شهری به نحوی که علاوه بر انتفاع  اهالی، قوانین میراث فرهنگی نیز رعایت شود الزامی است.
رضوی با اشاره به مصوبات این جلسه اظهار داشت: در این جلسه مصوب شد با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان ری، شهرداری منطقه و شهروندان ایستگاه پلیس در این محله مستقر و از سوی اداره برق نیز طی یک ماه آینده علاوه بر ارائه طرح ویژه روشنائی معابر و فضاهای کالبدی تمامی تیرهای برق فرسوده تعویض شود و همچنین اداره گاز حداکثر طی یک هفته طرح ویژه نظارت و مرمت تجهیزات انشعابات گاز را به اتمام رساند.

وی با بیان اینکه شهرداری این منطقه وظایف جاری از جمله نظافت و خدمات عمرانی را در این محله به صورت مستمر انجام می دهد، خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد احداث مجموعه میوه و تره بار با همکاری شهرداری منطقه ۲۰ و هماهنگی سازمان میادین، تبدیل چند قطعه زمین به زمین ورزشی و فضاهای بازی کودکان و زیباسازی دیوارهای فرسوده با استفاده از مواد پوشاننده رنگی و طرح های متناسب انجام شود.
شهردار منطقه ۲۰ تهران – شهرری، رفع مشکلات روشنایی و اصلاح فضای سبز بوستان یاس در محدوده این محله و پاکسازی این محل از متجاهران و معتادان با همکاری نیروی انتظامی، حوزه اجتماعی فرهنگی و بسیج منطقه را از دیگر مصوبات این جلسه عنوان کرد.

در این جلسه داود گودرزی سرپرست سازمان بازرسی شهرداری تهران با اشاره به مشکلات اهالی محله نفرآباد و تاکیدات شهردار تهران به حل آن گفت: طرح توسعه و نوسازی این محله می بایست مجدد آسیب شناسی و به شهروندان اطلاع رسانی شود و در همین راستا زمین هایی که در تملک شهرداری است با هدف خارج شدن از فضاهای بی دفاع شهری برای ارائه خدمات ورزشی، ایجاد پاتوق های محلی و مراکز کوچک مقیاس تفریحی آماده سازی شود.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15170

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.