• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

شهردار باقرشهر : شهرداری باقرشهر میزبان خیل عاشقان حسینی در “موکب عمود ۸”شهردار باقرشهر

  • کد خبر : 18342
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹
شهردار باقرشهر : شهرداری باقرشهر میزبان خیل عاشقان حسینی در “موکب عمود ۸”شهردار باقرشهر
در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، سی‌ودومین جلسه شورای مدیران شهرداری باقرشهر به ریاست مرتضی همتی، شهردار باقرشهر و با محوریت آمادگی ستاد اربعین برای خدمت‌رسانی به زائران حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

مرتضی همتی در جلسه شورای مدیران که با محوریت برگزاری آئین اربعین حسینی برگزار شد، با اشاره به تجارب ارزشمند سال گذشته، بر ضرورت انسجام ستادی، پرهیز از اقدامات جزیره‌ای و بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های مردمی و رسانه‌ای تأکید کرد.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر از مسیر مقابل شهرداری باقرشهر تا حرم سیدالکریم(ع) در قالب پیاده‌روی اربعین طی طریق کردند و امسال نیز با برپایی موکب بیت‌الرضای تهران با عنوان عمود ۸، پیش‌بینی می‌شود حضور و مشارکت مردمی پرشورتری را شاهد باشیم.

همتی افزود: چارچوب اجرای برنامه‌های اربعین مشخص و ساختار ستادی حفظ شده، اما باید با دقت، همدلی و هماهنگی بیشتری پیش برویم تا از هزینه‌های سربار جلوگیری و خدمات مؤثرتری به زائران ارائه شود.

شهردار باقرشهر با بیان اینکه سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه فرهنگی و پذیرایی انجام شد اما نمود رسانه‌ای مناسبی نداشت، اظهار کرد: روابط عمومی باید امسال با همراهی اداره فرهنگی و حمایت رسانه‌های محلی، استانی و ملی، به‌ویژه صدا و سیما، تصویر واقعی و پررنگی از خدمت‌رسانی شهرداری ارائه کند.

وی با اشاره به ساختار ستاد اربعین گفت: مدیریت اجرایی ستاد برعهده معاونت خدمات شهری و دبیرخانه آن در اداره فرهنگی مستقر خواهد بود. همچنین کمیته‌های فرهنگی، خدمات، امنیتی، امداد و درمان با تقسیم وظایف مشخص فعال خواهند بود و لازم است حوزه‌هایی مانند حمل‌ونقل، پذیرایی و تشریفات نیز بر اساس نقشه مسیرهای اصلی و فرعی زائران، ساماندهی دقیقی داشته باشند.

همتی خواستار ثبت و تدوین آمارهای دقیق از کمیت خدمات ارائه‌شده شد و افزود: اطلاعات قابل اندازه‌گیری و مستند به ما کمک می‌کند تا برای اربعین‌های آینده بهتر و هدفمندتر برنامه‌ریزی کنیم.

شهردار باقرشهر در پایان با قدردانی از فضای وحدت‌آفرین میان نهادهای انقلابی و دستگاه‌های شهری گفت: امروز شاهد همدلی و هم‌پوشانی کم‌نظیری میان مجموعه‌ها هستیم و باید با همین روحیه، حضوری درخور شأن زائران حسینی رقم بزنیم.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18342

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.