• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

سال تحصیلی جدید در شهرستان ری با حضور وزیر جهادکشاورزی آغاز شد

  • کد خبر : 13313
  • ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۹:۳۸
سال تحصیلی جدید در شهرستان ری با حضور وزیر جهادکشاورزی آغاز شد
مراسم شروع سال تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ با حضور وزیر جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر فنی حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش و فرماندار ویژه شهرستان ری در هنرستان امام علی (ع) بخش کهریزک امروز شنبه ۱۵ شهریور ۹۹ همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

معاون استاندار تهران و فرماندارویژه شهرستان ری در این مراسم گفت: امسال با فراز و نشیب هایی روبرو بودیم و شیوع ویروس کرونا باعث شد تا در سال تحصیلی جدید نتوانیم از ظرفیت های مدارس به نحو احسن استفاده کنیم.

حسین توکلی کجانی با بیان اینکه در سال گذشته نیز به خاطر شیوع ویروس کرونا و آلودگی هوا کلاسها غیرحضوری برگزار شد، افزود: در شهرستان ری همواره به خاطر آلاینده ها با مشکلاتی روبرو هستیم و گاهی به خاطر این پدیده مدارس تعطیل می شد.

وی اضافه کرد: تجربه خوب و حرکتی در محرم امسال با تدبیر مقام معظم رهبری سطح  با رویکرد دولت تدبیر  و امید در محرم امسال داشتیم  و مدارس در این برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان نقش اساسی داشتند و با استفاده از ظرفیت مدارس مراسم عزاداری را در فضای باز برگزار کردیم.  

توکلی کجانی ادامه داد: بافت مذهبی و تاریخی باعث شده ظرفیت های خوبی در زیر ساخت های آموزشی ایجاد شود و بر اساس سیاستگذاری ها و همراهی خیران و نهادها در احداث فضاهای آموزشی و رفاهی گامهای موثری در جهت ارتقای آموزش برداشته شده است.  

فرماندار ویژه شهرستان ری اظهار داشت: در راستای توسعه صنعت و کشاورزی در شهرستان ری که زیر ساخت های آن موجود است در حال برنامه ریزی برای راه اندازی یک هنرستان در شهرک صنعتی شمس آباد هستیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: البته یک هنرستان قدیمی هم در سطح شهرستان ری داریم که بسیاری از دانش آموزان دیروز آن جا، از مدیران امروزی هستند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13313
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.