• امروز : چهارشنبه - ۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 11 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 27 May - 2026

رئیس شورای اسلامی شهرستان ری: اولویت بندی حل مشکلات با توجه به کمبود منابع مالی، ضروری است

  • کد خبر : 16591
  • 18 بهمن 1401 - 12:00
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری: اولویت بندی حل مشکلات با توجه به کمبود منابع مالی، ضروری است
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری گفت: اولویت بندی حل مشکلات شهر و روستاهای ری با توجه به کمبود منابع مالی، ضروری است در غیر اینصورت نارضایتی ایجاد می‌کند.

به گزارش جعفر بندی شربیانی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی روسای شوراهای اسلامی روستاها و شهرهای تابعه شهرستان ری در ایوان ری اظهار داشت: این جلسه با تاخیر شکل گرفت و البته باید از این نوع جلسات بیشتر داشته باشیم؛ هدف این است که موضوعات و مشکلات را ببینیم و بشنویم و در تعامل با مسئولان محلی و ملی آنها را حل کنیم.

وی افزود: یک منطقه شهری تهران داریم با جمعیتی چند میلیونی که از دماوند تا ری ادامه دارد اما ری با مشکلات زیادی روبرو است.

به گفته شربیانی، شوراها، دولت، مجلس و شهرداری ها با محدودیت منابع روبرو هستند و آن چیز که در اولویت قرار دادیم حل مشکلات براساس وظیفه است.

وی تاکید کرد: اولویت بندی مشکلات با توجه به کمبود منابع ضروری است و اگر اولویت بندی نشود قطعا نارضایتی ایجاد می کند.

عضور شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: اختلاط حوزه مطالبه گری و اجرایی ایجاد نشود چراکه زحمت اصلی بر عهده حوزه اجرا است؛ اما پیگیری و مطالبه گری اصلی ترین رسالت ما است و ما سعی کردیم شورای اسلامی را از یک نهاد منفعل به دستگاهی فعال و مطالبه گر تبدیل کنیم، اما ممکن است اختلاف نظر با مجری داشته باشیم که انتظار داریم در این حوزه نفع مردم دیده شود.

وی ادامه داد: با پشتوانه دولت انقلابی و مردمی و مجلس شورای اسلامی باید تلاشمان منجر به رضایت مردم شود و در خدمت رسانی به مردم خللی ایجاد نگردد.

شربیانی خاطرنشان کرد: اتفاقاتی که نزدیک به ۵۵۰ روز گذشته اتفاق افتاده حاصل یک کار جمعی است و وفاق خوبی در شورای شهرستان ری شاهد هستیم؛ باید ۹۱۰ روزه فرصت باقی مانده را مغتنم بشماریم که هر ساعتش می تواند یک خدمت به مردم باشد.

این نشست با حضور حمید زمانی فرماندار، قاضی عسکر تولیت حرم عبدالعظیم حسنی(ع)، ناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ و دیگر مسئولان محلی در ایوان ری برگزار و از اعضا و نماینده های شورای اسلامی شهرها و روستاهای این شهرستان قدردانی شد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16591

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.