• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

توسعه و نوسازی ۶۷۰ متر شبکه آب حسن‌آباد

  • کد خبر : 12346
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۴
توسعه و نوسازی ۶۷۰ متر شبکه آب حسن‌آباد
سرپرست امور آبفای حسن‌آباد شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران (شهرری) گفت: ۶۷۰ متر از شبکه آب حسن آباد فشافویه به منظور تامین آب انشعاب‌های جدید و تعادل بخشی فشار شبکه با صرفه جویی ۴۰درصدی در هزینه‌های اجرایی، توسعه یافت و نوسازی شد.

عباس زنگویی اظهار داشت: طرح توسعه و نوسازی شبکه آب در شهر حسن آباد  با هدف تامین آب انشعاب‌های جدید واگذاری شده، تعادل بخشی فشار شبکه در برخی مناطق دارای افت فشار، کاهش حوادث شبکه و ارایه خدمات مطلوب تر به شهروندان از نظر کمیت و کیفیت آب انجام شد.


وی افزود: عملیات اجرایی این طرح توسعه از نیمه فروردین ماه انجام عملیات لوله گذاری به طول ۲۰۰ متر از جنس چدن داکتیل و به قطر ۱۰۰ میلی متر در خیابان انقلاب حسن آباد آغاز شد و طی آن ضمن آبرسانی به ۲۵ انشعاب جدید، فشار آب خیابان انقلاب تامین و متعادل شد.


 وی ادامه داد: در ادامه این طرح به منظور تامین فشار آب خیابان شریفی و مشترکین پروژه مهستان و همچنین آبرسانی به پارک بزرگ و جدیدالاحداث سردار شهید قاسم سلیمانی، در خیابان شریفی ۲۵۰ متر لوله گذاری شد.


این مسئول به توسعه و نوسازی بیش از ۶۹۰ متر از شبکه آب حسن آباد در سال جاری با چهار میلیاردریال اعتبار اشاره کرد و  گفت: عملیات لوله گذاری به طول ۲۲۰ متر از جنس چدن داکتیل به قطر ۱۰۰ میلی متر در خیابان امام رضای ۲۱ جهت آبدار کردن تعداد ۳۰ اشتراک این خیابان و تامین فشار قسمت جنوبی پروژه مسکن مهر البرز، بخش دیگری از این طرح بود که به همت گروه امداد و بهره برداری امور آب و فاضلاب حسن آباد و با نظارت و همکاری دفتر معاونت مهندسی توسعه آبفای منطقه  ۶ تهران (شهر ری) انجام شد.


وی با اشاره به صرفه جویی ۴۰ درصدی در هزینه اجرای این طرح توسعه با توجه به انجام تمامی مراحل عمرانی و اجرایی با توان فنی و تخصصی داخل شرکت خاطرنشان کرد: شبکه آب شهر حسن آباد به دلیل توسعه و گسترش روزافزون حوزه شهری همواره نیازمند توسعه و نوسازی است و این امر در سال۹۹ نیز با جدیت ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=12346

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.