• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

بخشدار کهریزک :‌ امروز سلامت مردم در اولویت کار همه مسئولان است

  • کد خبر : 11528
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
بخشدار کهریزک :‌ امروز سلامت مردم در اولویت کار همه مسئولان است
اولویت همه مسئولین در این روزها سلامتی مردم است و این امر وقتی محقق می شود که مردم نیز با مسئولین همراه باشند .


مهدی مجیدی بخشدار کهریزک با اشاره به اهم فعالیت های صورت گرفته در بخش کهریزک درخصوص مبارزه و پیشگیری از بیماری کرونا، ضمن تقدیر از مدیران شهری و روستایی بخش کهریزک گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته با شهرداران، شوراهای اسلامی شهرها ،روستاها و دهیاران،‌ تمام ادارات بخش ضدعفونی شده اند و دوره های آموزشی برای مبارزه و پیشگیری برای روسای ادارات برگزار شده است و دوره های تکرار این آموزشها نیز در حال برگزاری است . بنا به تدابیر اندیشیده شده کلیه فعالیت های عمومی مانند ورزش و تفریحات عمومی در اماکن های تحت مدیریت شهرداریها و دهیاریهای بخش تا زمان مورد نیاز، تعطیل شده است . الحمدالله هنوز موردی از بیماری در بخش کهریزک گزارش نشده است و با همکاری اداره بهداشت و درمان وضعیت عمومی شهرها و روستاها مرتب در حال رصد است .


مجیدی در ادامه با اشاره به نحوه شیوع این بیماری گفت : با توجه به آموزشهای ارائه شده می دانیم که رعایت بهداشت فردی و بعد از آن بهداشت عمومی تا حد بسیار بالایی از شیوع این بیماری پیشگیری میکند . بنابراین من از مردم خوب بخش کهریزک میخواهم توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند و در مبارزه با این بیماری یاریگر مسئولین باشند . اولویت همه مسئولین در این روزها سلامتی مردم است و این امر وقتی محقق می شود که مردم نیز با مسئولین همراه باشند .

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=11528

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.