امین بابایی در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه بخش کهریزک با تبریک روز خبرنگار و مصادف شدن آن با عیدغدیر اظهار داشت: ۱۷ مرداد روز شهدای اهل قلم از جمله شهیدان آوینی، صارمی و سایر عزیزانی است که جانشان را فدای ارزش ها کردند و در این زمینه خبرنگاران میراث دار بزرگانی هستند که این امر وظیفه آنها را دو چندان می کند.
وی در مورد وضعیت بخش کهریزک افزود: بخش کهریزک دارای شرایط خاصی است که در جنوبی ترین قسمت پایتخت واقع شده و بخش مهمی در سطح استان و شهرستان ری محسوب می شود که علی رغم ظرفیت هایی همچون جمعیتی بیش از ۲۰۰ هزار نفر و ۱۳ روستا حیات خلوت پایتخت فرض شده و این امر مشکلاتی را بر منطقه تحمیل کرده است.
بخشدار کهریزک تصریح کرد: سالانه ۴۰۰ مترمکعب فاضلاب و روزانه ۸ هزار و ۳۴۰ تن زباله اعم از زباله های بیمارستانی، خانگی و غیره در آرادکوه دفن می شود، از سوی دیگر موقعیت جغرافیایی و تردد خودروهای پایتخت در این منطقه، تمرکز مراکز آسایشگاهی، معلولان، معتادان متجاهر به مناطق جنوبی تهران شیفت داده شده که تلاش داریم تا این روند استمرار نداشته باشد و مردم منطقه متحمل این مشکلات نشوند که در این زمینه نیازمند همراهی اصحاب رسانه هستیم.
