• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - شعبان - 1447
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026

الحاق سه دستگاه جدید به ناوگان آتش‌نشانی کهریزک / برنامه شهرداری برای ایجاد دو ایستگاه جدید

  • کد خبر : 18440
  • 08 مهر 1404 - 1:48
الحاق سه دستگاه جدید به ناوگان آتش‌نشانی کهریزک / برنامه شهرداری برای ایجاد دو ایستگاه جدید
شهردار کهریزک در آیین گرامی‌داشت روز آتش‌نشانی و ایمنی از تجهیز ناوگان آتش‌نشانی این شهر به سه دستگاه جدید خبر داد و گفت: با توجه به وجود انبارها و مناطق صنعتی، نیاز به تقویت زیرساخت‌های ایمنی جدی است و در همین راستا ایجاد دو ایستگاه جدید نیز در دستور کار قرار دارد.

به گزارش صدای ری ، علی کلهر در آیین گرامی‌داشت روز آتش‌نشانی و ایمنی، ضمن تبریک این روز به همه آتش‌نشانان شجاع و دلیر و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشانی و شهدای دفاع مقدس، اظهار کرد: امید داریم که توانیم رهرو خوبی برای این شهدا باشیم.

وی افزود: به مناسبت هفتم مهرماه، امروز شاهد الحاق سه دستگاه جدید به تجهیزات آتش‌نشانی کهریزک بودیم، امیدواریم این ماشین‌ها هیچ‌گاه مورد استفاده قرار نگیرند، اما با توجه به وجود منطقه صنعتی بزرگ و انبارهای کالایی در این شهر، نیاز مبرم به این تجهیزات احساس می‌شود.

شهردار کهریزک با اشاره به برنامه‌ریزی برای ارتقای تجهیزات آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: در سال جاری، یک ماشین سنگین لجستیکی و آتش‌نشانی و دو دستگاه پیشرو با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال به ناوگان اضافه خواهد شد، همچنین از سال ۱۴۰۱ تاکنون، ۷۶ میلیارد ریال برای خرید البسه و تجهیزات آتش‌نشانی هزینه شده است.

کلهر با اشاره به اهمیت افزایش ایستگاه‌های آتش‌نشانی گفت: در حال بررسی ایجاد دو ایستگاه جدید هستیم؛ یکی در حریم قانونی و دیگری در محدوده شهری برای دسترسی سریع‌تر مردم به خدمات ایمنی. اگر امسال موفق نشویم، اوایل سال آینده کلنگ‌زنی آن‌ها انجام خواهد شد.

وی همچنین درباره تجهیزات مورد نیاز آتش‌نشانان توضیح داد: برای مقابله با حوادث احتمالی، تجهیزاتی مانند نردبان و تشک‌های نجات به مرور به ناوگان اضافه خواهد شد.

شهردار کهریزک در پایان با اشاره به آمار حوادث در این شهر خاطرنشان کرد: با توجه به تمرکز انبارها و مناطق صنعتی، آتش‌سوزی‌ها بیشترین حادثه را به خود اختصاص می‌دهند و حوادث جاده‌ای نیز در مسیرهای مواصلاتی بین استانی رخ می‌دهد. هدف ما کاهش این حوادث و ارتقای ایمنی شهروندان است.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18440

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.