• امروز : دوشنبه - ۳ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 25 August - 2025

سرخط اخبار

آتش‌سوزی در کارگاه پارافین عشق‌آباد/ کارگر ۳۵ساله مصدوم شد

  • کد خبر : 13929
  • 07 آذر 1399 - 19:02
آتش‌سوزی در کارگاه پارافین عشق‌آباد/ کارگر ۳۵ساله مصدوم شد
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از آتش سوزی در یک کارگاه تولید مواد نفتی و پارافین واقع در جاده ورامین شهرک عشق آباد خبر داد.

سیدجلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت ۰۸:۵۰ صبح جمعه یک مورد آتش‌سوزی در یک کارگاه تولید مواد نفتی به ویژه روغن پارافین واقع در بخش قلعه نو در شهرک عشق آباد به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی تهران اعلام می‌شود.

وی گفت: آتش‌نشانان سریعاً از دو ایستگاه به همراه خودروهای حامل کف به محل اعزام شدند و مشاهده کردند که محل آتش‌سوزی یک کارگاه در حدود ۲ هزار متر بوده که در آنجا مواد نفتی به ویژه روغن پارافین نگهداری شده است.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران افزود: چند مخزن ایستاده در محل با ظرفیت‌های مختلف وجود داشت که مواد نفتی در آن نگهداری می‌شد و یکی از این مخازن با ظرفیت ۳ هزار و ۵۰۰ لیتر دچار آتش سوزی شده بود که به علت قلیان مواد داخل مخزن به بیرون ریخته بود و این مواد به زیر مخازن دیگر نفوذ کرده بود.

ملکی ادامه داد: حتی بخشی از مخازن اطراف شعله‌ور شده بودند و این کارگاه در آستانه یک آتش‌سوزی بزرگ قرار داشت.

وی بیان کرد: خوشبختانه فضای کارخانه باز بود و آتش‌نشانان دسترسی آسانی داشتند که عملیات سریعاً از چند طرف شروع می‌شود و از گسترش آتش و مواد نفتی به مخازن دیگر جلوگیری می‌شود.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران گفت: عملیات اطفای حریف در ساعت ۰۹:۵۴ دقیقه تمام و یک کارگر حدود ۳۵ ساله که دچار سوختگی در ناحیه سر و صورت شده بود تحویل عوامل اورژانس شد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13929
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.