• امروز : یکشنبه - ۱۵ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 3 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Sunday - 6 October - 2024

سرخط اخبار

باقرشهر در محاصره بحران‌های انسان‌ساخت/سوخت‌رسانی به ۱۷استان دو عضو شورای شهر قلعه نو بازداشت شدند جمع‌آوری ۳۷۰ معتاد متجاهر و خرده‌فروش مواد مخدر در شهرری پنج روز عزای عمومی در ایران اعلام شد کشف ۳۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط سپاه ناحیه حضرت روح الله (ره) جنوب شهرری رهاورد سفر فرماندار ری به قلعه‌نو/ ترافیک شهر روان می‌شود زوج سارق سیم و کابل در باقرشهر دستگیر شدند قدرت‌نمایی نافرجام/ دستگیری جاعل کلاهبردار و متواری در شهر ری ۸ پروژه عمرانی و خدماتی در فشافویه به بهره‌برداری رسید نگاهی کوتاه به محدوده ری قدیم و بزرگانی که از این شهر برخاسته‌اند دستگیری قاتل لحظاتی پس از قتل خانم سالخرده قیمت نان در استان تهران گران شد پایان رقابت ۶ هزار ورزشکار در المپیاد روستایی شهرستان ری اذان گفتن تولیت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) بر گوش نوزاد پرداخت سهم مال‌باختگان “آفتاب ری” از هفته آینده پیگیری میراث فرهنگی ری برای اصلاح رنگ‌آمیزی دیوار برج طغرل افتتاح ۲۸پروژه در شهرستان ری همزمان با هفته دولت فرماندار ری : در ایام هفته دولت بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال پروژه در سطح شهرستان ری افتتاح خواهد شدفرماندار ری : تعطیلی موقت ایستگاهای مترو شهرری و جوانمرد قصاب در هفته آینده فرماندار ری: رفع نیازهای بلندمدت و تنش های آبی حوزه کشاورزی در ری از اولویت های اصلی می باشد

قیمت نان در استان تهران گران شد

  • کد خبر : 17892
  • 19 شهریور 1403 - 23:46
قیمت نان در استان تهران گران شد
بر اساس اعلام رئیس اتحادیه نانوایان سنتی کشور قیمت نان سنتی در استان تهران افزایش یافت.

فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یک، از ۱,۸۰۰ تومان به ۲,۵۰۰ تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲,۵۰۰ تومان به ۳,۵۰۰ تومان رسید.

وی افزود: نان لواش با آرد نوع یک از ۵۰۰ تومان به ۷۰۰ تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ۶۵۰ به ۹۰۰ تومان رسید.

نظری ادامه داد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به ۱,۲۶۰ تومان و نوع دو از ۱,۲۰۰ به ۱,۵۰۰ تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از ۷۰۰ به ۸۵۰ تومان و نوع دو از ۱,۰۰۰ به ۱,۲۰۰ تومان تغییر یافت.

به گفته وی، شکل عرضه نان کنجدی نیز تغییر یافته، به این ترتیب که در کارتخوان‌های عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان می‌توانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظر مشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می‌کند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=17892

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.