• امروز : سه‌شنبه, ۲۸ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 20 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

افتتاح و بهره‌برداری از ۳ هزار میلیارد تومان پروژه شهری در منطقه ۲۰

  • کد خبر : 18805
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۲
افتتاح و بهره‌برداری از ۳ هزار میلیارد تومان پروژه شهری در منطقه ۲۰
شهردار منطقه ۲۰ از افتتاح و بهره‌برداری از مجموعه‌ای از پروژه‌های شهری با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های خدماتی، خدمات شهری، محیط زیست، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی خبر داد.

رضا شنگی، در تشریح این پروژه‌ها اظهار کرد: یکی از طرح‌های شاخص، مجموعه ورزشی شهدای تقی‌آباد است که در محله‌ای احداث شده که پیش از این حتی یک متر سرانه ورزشی نداشت.

وی افزود: با همکاری شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، حدود ۲ هزار مترمربع زمین برای اجرای این پروژه در اختیار شهرداری قرار گرفت و حدود ۳ هزار و ۱۰۰ مترمربع تراکم احداثی در این مجموعه ایجاد شده است. این مجموعه شامل سالن‌های رزمی، سالن توپی، سالن بدنسازی در دو بخش آقایان و بانوان، محوطه ورزشی و ۵۰ واحد پارکینگ است.

شنگی همچنین از افتتاح زمین ورزشی شهدای گمنام خبر داد و گفت: این پروژه در زمینی به مساحت حدود ۲۵ هزار مترمربع اجرا شده که بیش از ۴۰ سال به صورت زمینی خاکی مورد استفاده قرار می‌گرفت و امروز به یک زمین استاندارد بین‌المللی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: ورزشگاه شهدای مدرس نیز با مساحتی حدود ۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع به‌طور کامل مرمت و بازسازی شده و امروز در اختیار مردم شریف شهرری قرار می‌گیرد.

شهردار منطقه ۲۰ در ادامه با اشاره به پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی گفت: از میان ۲۰ محله شهرری، محله حمزه‌آباد تنها محله‌ای بود که سرای محله نداشت و امروز این مجموعه پس از تجهیز کامل در اختیار مردم این محله قرار می‌گیرد.

شنگی همچنین به اجرای یک پروژه زیست‌محیطی با محوریت پرندگان و آموزش محیط زیست اشاره کرد و افزود: این مجموعه در زمینی به مساحت حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع احداث شده و با توجه به قدمت حضور لک‌لک‌ها در شهرری، با هدف حفظ این خاطره تاریخی و ایجاد یک سایت آموزشی برای دانش‌آموزان و نسل‌های آینده طراحی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در تالاب عشق‌آباد تاکنون ۱۴۰ گونه پرنده شناسایی شده و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط، فصل جدیدی در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی محیط زیست در این منطقه آغاز شود.

به گفته شنگی، این مجموعه شامل یک برج کبوترخانه، برکه، دو طبقه فضای کبوترخانه، دو طبقه سایت پرنده‌نگری و سایر الزامات آموزشی و زیست‌محیطی است که امروز به بهره‌برداری خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18805
  • نویسنده : مظاهر ابراهیمی

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.