• امروز : شنبه, ۱۴ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

فرماندار ری: شکایت مدیران دولتی از خبرنگاران قابل قبول نیست

  • کد خبر : 18800
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۹
فرماندار ری: شکایت مدیران دولتی از خبرنگاران قابل قبول نیست
فرماندار ویژه ری گفت: هیچ مسئول دولتی در شهرستان نباید به‌دلیل انتقاد رسانه‌ای از خبرنگاران شکایت کند.

بیژن سلیمان‌پور، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، عصر امروز در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار، با تأکید بر نقش رسانه‌ها در نقد و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: نقد رسانه‌ای برای اصلاح امور ضروری است و مدیران باید ظرفیت شنیدن انتقاد خبرنگاران را داشته باشند.

وی با اشاره به موضوع شکایت برخی مسئولان از خبرنگاران گفت: جایگاه دستگاه قضایی و دادستان به‌عنوان مدعی‌العموم و اختیارات قانونی آن مشخص است، اما سخن من ناظر بر مدیران دستگاه‌های اجرایی و قوه مجریه است؛ معتقدم شکایت یک مدیر از خبرنگاری که عملکرد او را نقد کرده، اقدام قابل قبولی نیست.

فرماندار ویژه شهرستان ری افزود: ممکن است خبرنگاری عملکرد فرماندار یا یک دستگاه اجرایی را در حوزه‌ای ضعیف ارزیابی کند و مدیر نیز برای عملکرد خود دلایل و مستنداتی داشته باشد، اما اختلاف نظر درباره ارزیابی عملکرد نباید موجب شکایت از خبرنگار شود.

سلیمان‌پور با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در این زمینه تصریح کرد: با شناختی که از رویکرد رئیس‌جمهور داریم، نقدپذیری مدیران یک اصل است و در شهرستان ری نیز تأکید می‌کنم که مدیران دولتی باید در برابر نقد رسانه‌ها پاسخگو باشند.

وی در ادامه از برنامه فرمانداری برای ارزیابی نحوه تعامل دستگاه‌های اجرایی شهرستان ری با رسانه‌ها خبر داد و گفت: مقرر شده جدولی برای ارزیابی دستگاه‌ها تهیه و برای ادارات ارسال شود تا مشخص شود هر دستگاه طی یک سال گذشته چه میزان با خبرنگاران و رسانه‌ها تعامل داشته و چند مصاحبه، گفت‌وگو یا ارتباط رسانه‌ای انجام داده است.

معاون استاندار تهران تأکید کرد: این گزارش‌ها به‌صورت ویژه پیگیری و عملکرد دستگاه‌ها در حوزه ارتباط با رسانه‌ها ارزیابی خواهد شد. بخشداران نیز وظایفی در حوزه اطلاع‌رسانی دارند و باید ارتباط مؤثرتری با رسانه‌ها برقرار کنند.

سلیمان‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت نقد منصفانه اظهار کرد: بدون انتقاد و ارزیابی متقابل، امور پیش نمی‌رود؛ البته نقد نیز باید با هدف اصلاح امور و در چارچوب قانون صورت گیرد و از تخریب شخصیت افراد فاصله داشته باشد.

وی افزود: اگر هدف از انتقاد، اصلاح عملکرد فرماندار، بخشدار یا دستگاه اجرایی باشد، باید از آن استقبال کرد. در مقابل، مدیران نیز موظف‌اند نسبت به مطالبات و پرسش‌های رسانه‌ها پاسخگو باشند.

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به شرایط اخیر کشور بر ضرورت حفظ انسجام اجتماعی تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی، پرهیز از اختلاف و امیدآفرینی نیاز داریم و رسانه‌ها در این زمینه نقش مهمی برعهده دارند.

وی با بیان اینکه فعالیت رسانه‌ای باید در چارچوب قوانین و با توجه به حدود وظایف و اختیارات دستگاه‌ها انجام شود، خاطرنشان کرد: خبرنگاران در مطالبه‌گری باید اختیارات قانونی دستگاه‌ها را نیز مدنظر قرار دهند؛ در عین حال مدیران نمی‌توانند نبود منابع را بهانه‌ای برای پیگیری نکردن مشکلات مردم قرار دهند و باید برای حل مسائل تلاش کنند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18800
  • نویسنده : مظاهر ابراهیمی

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.