• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

نخستین کارگاه «گزارش‌نویسی و مستندسازی ساده» برای روابط‌عمومی اتحادیه‌های صنفی در اتاق اصناف شهرستان ری برگزار شد

  • کد خبر : 18530
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰:۳۰
نخستین کارگاه  «گزارش‌نویسی و مستندسازی ساده»  برای روابط‌عمومی اتحادیه‌های صنفی در اتاق اصناف شهرستان ری برگزار شد

در این کارگاه آموزشی که با حضور حسین سبزعلی رئیس اتاق اصناف شهرستان ری، اعضای هیأت‌رئیسه، سجاد عباسی معاونت رسانه و تبلیغات ، و مسئولان روابط‌عمومی اتحادیه‌های صنفی تشکیل شد. حسین سبزعلی با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی و ثبت منظم فعالیت‌های صنفی گفت: روابط‌عمومی‌ها بازوی اطلاع‌رسانی و زبان گویای اتحادیه‌ها هستند. همچنین وی در ادامه […]

در این کارگاه آموزشی که با حضور حسین سبزعلی رئیس اتاق اصناف شهرستان ری، اعضای هیأت‌رئیسه، سجاد عباسی معاونت رسانه و تبلیغات ، و مسئولان روابط‌عمومی اتحادیه‌های صنفی تشکیل شد.

حسین سبزعلی با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی و ثبت منظم فعالیت‌های صنفی گفت: روابط‌عمومی‌ها بازوی اطلاع‌رسانی و زبان گویای اتحادیه‌ها هستند. همچنین وی در ادامه افزود مستندسازی دقیق، نه تنها ضامن شفافیت عملکرد است، بلکه موجب اعتماد اصناف، نهادهای نظارتی و مردم می‌شود.

رئیس اتاق اصناف شهرستان ری : در اتاق اصناف ری تلاش کرده‌ایم روابط‌عمومی‌ها را از حالت صرفاً اداری خارج کرده و به یک واحد مؤثر رسانه‌ای و تحلیل‌گر تبدیل کنیم تا بتوانند نقش فعال‌تری در انعکاس عملکرد صنفی ایفا کنند.

در ادامه، سجاد عباسی معاونت رسانه و تبلیغات اتاق اصناف شهرستان ری ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت، از آغاز طراحی و اجرای آزمایشی اولین وب‌اپلیکیشن جامع اصناف شهرستان ری خبر داد و گفت: این سامانه که از این پس می توان گفت اولین سامانه هوشمند اتاق اصناف کشور است به منظور تسهیل ارتباطات بین اتحادیه‌ها، ارائه خدمات الکترونیکی، و دسترسی سریع‌تر به اخبار و مستندات صنفی راه‌اندازی شده است و به‌زودی با حضور مسئولین کشوری و محلی رونمایی خواهد شد.

عباسی همچنین گزارشی از عملکرد شش‌ماهه اتاق اصناف شهرستان ری، روند پیشرفت پویش «قیمت منصفانه»، و نتایج جنگ ۱۲ روزه رسانه‌ای اتاق اصناف ری ارائه کرد.

همچنین وی بر ادامه مسیر اطلاع‌رسانی شفاف و مبتنی بر آموزش نیز تأکید نمود .

همچنین در ادامه این نشست بخش آموزشی کارگاه، اصول نگارش خبر، شیوه تنظیم گزارش‌های صنفی، مستندسازی فعالیت‌ها، و روش بایگانی رویدادهای اداری به صورت ساده و کاربردی آموزش داده شد.

این برنامه با استقبال گسترده مسئولان روابط‌عمومی اتحادیه‌ها نیز همراه بود و مقرر شد دوره‌های تکمیلی در زمینه آشنایی با حیطه وظایف روابط عمومی ،نگارش حرفه‌ای خبر، تولید محتوای رسانه‌ای، و ابزارهای دیجیتال ارتباطی در آینده برگزار شود.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=18530

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.