• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

سارقان سابقه‌دار خودرو در کهریزک دستگیر شدند

  • کد خبر : 17931
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
سارقان سابقه‌دار خودرو در کهریزک دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم و محتویات خودروها در محدوده کهریزک خبر داد و گفت: متهمان با خودرویی با پلاک‌های مخدوش در محل‌های بدون دوربین مداربسته درِ خودرو را تخریب و به سرقت محتویات داخل و قطعات خودرو اقدام می‌کردند.

سرهنگ محمدقاسم طرهانی با اشاره به دستگیری سارقان خودرو گفت: در پی مراجعه و شکایت چند تن از شهروندان در هفته‌های اخیر در خصوص سرقت لوازم و محتویات خودرو در محدوده کهریزک، پیگیری موضوع سریعاً به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران تجسس کلانتری ۱۷۰ این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد، متهمان با استفاده از یک دستگاه خودرو سواری پراید با پلاک‌های مخدوش و سوء استفاده از تاریکی هوا و محل‌های بدون دوربین مداربسته، در فرصت مناسبی درِ خودرو را تخریب و به سرقت محتویات داخل و در مواقعی به بازکردن لاستیک و قطعات خودروها اقدام می‌کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: عوامل کلانتری کهریزک با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی و پوشش‌دهی نقاط جرم‌خیز در نهایت در پنجم مهرماه سال جاری یک دستگاه خودروی پراید را مشاهده کردند که با پلاک‌های مخدوش در حال پرسه زنی است که جهت بررسی، دستور ایست صادر شد ولی خودرو به‌محض مشاهده پلیس متواری و عملیات تعقیب و گریز آغاز شد.

وی ادامه داد: بلافاصله با انجام هماهنگی لازم یک تیم عملیاتی به موقعیت اعزام شد و پس از طی مسافتی خودرو را متوقف کرد و قبل از فرار راننده و سرنشین هر ۲ را در یک اقدام ضربتی دستگیر کردند و در بازدید از خودرو دو عدد لاستیک، تعدادی جک خودرو، حدود ۵ دستگاه ضبط خودرو، تعدادی جعبه ابزار کشف شد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=17931

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.