• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

قاضی عسکر : در انتصابات مسؤولان اجرایی ری دخالت نخواهم کرد

  • کد خبر : 16995
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
قاضی عسکر : در انتصابات مسؤولان اجرایی ری دخالت نخواهم کرد
تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت : برای حضور مدیران قوی در ری به استاندار تهران و وزیر کشور مشاوره می دهم.

به گزارش صدای ری ، حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) در نشست صمیمی با خبرنگاران شهرستان ری، کار خبرنگاری را جزء مشاغل سخت دانست و اظهار کرد: همه باید این را بپذیرند که خبرنگار باید آزاد باشد و مطالبش را به راحتی منعکس کند و وقتی منعکس شد، باعث برخورد با او نشود و اگر این را نپذیریم، جامعه آسیب بزرگی خواهد دید.

وی در ادامه گفت: چادر حجاب برتر است و زائران برای ورود به حرم باید موازین شرعی را رعایت کنند، البته در مورد مسائلی که اخیرا مطرح شد به این موضوع باید توجه شود که حجاب کامل بالاخص برای بانوان کشورهای دیگر می تواند مورد تایید خادمین برای ورود زائرین قرار بگیرد.

قصور در رعایت حرمت زائران پذیرفته نیست

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) تاکید کرد: حتما خادمین و انتظامات حرم باید حرمت زائران و همچنین خبرنگاران را در بالاترین سطح رعایت کنند زیرا اینجا حرم امن الهی است و کوچکترین قصور پذیرفته نیست.

حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر با بیان اینکه حضور در شهرهای مجاور آستان سیدالکریم را در برنامه های خود قرار خواهم داد، افزود: صدای مطالبه گری مردم شهر کهریزک را پیرامون مشکلات متعددشان، طی نامه ای به سمع و نظر مقام معظم رهبری خواهم رساند.

وی در رابطه با انتصاب فرماندار شهرستان ری تصریح کرد: در انتصابات مسؤولان اجرایی دخالت نخواهم کرد، ولی برای حضور مدیران قوی در شهرستان ری به استاندار تهران و وزیر کشور مشاوره می دهم.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به اجرای تعدادی از پروژه های اطراف آستان گفت: بیمارستان ۲۲۶ تخت خوابی در محدوده میدان سلمان فارسی و در زمینی به مساحت ۱۳ هزار مترمربع احداث می شود که مجهز به پرتو درمانی، دندانپزشکی و سایر امکانات خواهد بود. 

حجت الاسلام قاضی عسکر در رابطه با وضعیت قلعه گبری خاطرنشان کرد: تبدیل شدن قلعه گبری به موزه از موضوعاتی بود که از زمان ابتدای حضورم در این آستان، پیگیر بودم که در سفر ریاست جمهوری به شهرستان نیز جزو مصوبات قرار گرفت و مدت زمان اجرای آن یک ماه تعیین شد.

وی با بیان اینکه پس از گذشت ۶ ماه همچنان اقدامی انجام نگرفته است، ابراز کرد: همه کارها را انجام داده ایم اما تاخیر در تحقق آن به دلیل پروسه اداری طولانی در دیگر دستگاه های اجرایی است و منتظر صدور مجوز برای سوله ها هستیم تا وسیله ها را تخلیه کنیم.

حجت الاسلام عرفاتی معاون امور علمی و فرهنگی آستان نیز در این نشست اظهار کرد: خبرنگارانی که در انتشار رسانه ای حال و هوای نورانی این حرم مطهر فعالیت دارند بی‌شک در مسیر انعکاس نورانیت و معنویت بارگاه ملکوتی حضرت سیدالکریم(ع) گام برداشته و موجب توسعه فرهنگ متعالی اهل بیت علیهم السلام در سطوح مختلف جامعه هستند.

در پایان این نشست خبرنگاران نکات و نظرات خود را در رابطه با وضعیت شهرستان بیان کردند و همچنین برخی مشکلات صنفی رسانه ها را با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) درمیان گذاشتند. 

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16995

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.