• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

تشکیل ۲۵ پرونده قضایی برای سوزاندن بقایای کشاورزی در شهرری

  • کد خبر : 16847
  • ۰۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
تشکیل ۲۵ پرونده قضایی برای سوزاندن بقایای کشاورزی در شهرری
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری از تشکیل ۲۵ پرونده قضایی در سال زراعی گذشته برای کشاورزانی که نسبت به سوزاندن بقایای کشاورزی اقدام کرده اند خبر داد و گفت: سوزاندن بقایای کشاورزی پس از برداشت ممنوع است.

محمد رستگاری گفت: برابر ماده ۳۰ آیین‌نامه‌ اجرایی‌ قانون‌ مدیریت‌ پسماندها و ماده ۲۰ قانون هوای پاک سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول ممنوع است.

وی افزود: بر همین اساس متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه ۶ موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شود.

این مسئول ضمن اینکه از کشاورزان خواست به هیچ عنوان پس از برداشت نسبت به آتش زدن بقایای گیاهی اقدام نکنند، تصریح کرد: در طی سال زراعی گذشته ۲۵ پرونده قضایی برای متخلفان در این خصوص در سطح شهرستان ری تشکیل شده که این امر در سال جاری نیز با جدیت پیگیری می شود.

رستگاری اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی مکلف است مفاد این ماده را به طرق مقتضی به اطلاع بهره برداران بخش کشاورزی، عشایری و منابع طبیعی برساند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری به لزوم به کارگیری روش های جایگزین از جمله کشاورزی حفاظتی پس از برداشت غلات در مزارع تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: از جمله مزایای حفظ بقایای گیاهی در سطح مزرعه، جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، جلوگیری از فرسایش آبی و بادی خاک مزارع، افزایش حاصلخیزی و بهبود ساختمان خاک، صرفه جویی در مصرف آب برای تولید محصولات جالیزی و کاهش تبخیر و تعرق از سطح خاک، کاهش مصرف نهاده های کشاورزی و هزینه های تولید و کاهش تردد ماشینها در سطح مزارع است.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16847

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.