• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

۷۷ درصد عملکرد درآمدی شهرداری منطقه ۲۰ تهران محقق شد 

  • کد خبر : 16831
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
۷۷ درصد عملکرد درآمدی شهرداری منطقه ۲۰ تهران محقق شد 
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری منطقه ۲۰ تهران (شهرری) گفت: تعهد درآمدی منطقه در سال گذشته بالغ بر یکهزار و ۲۸۹ میلیارد تومان بود که با پیگیری های شهردار و مدیران اجرایی، عملکرد درآمدی حدود یکهزار میلیارد تومان (معادل ۷۷ درصد) محقق شد.

رحیم رمضانی پور گفت: برای انجام فعالیت ها و جذب هزینه عملکرد، از ابتدای سال ۱۴۰۱ جلسات مناقصات و کمیسیون معاملات به صورت مستمر برگزار شد و بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان در قالب ۶۵ فقره مناقصه و ۵۰ میلیارد تومان در قالب کمیسیون معاملات تحت نظر دستگاه های نظارتی بازرسی و اعضای کمیسیون معاملات در سال گذشته معامله انجام شد.

وی با اشاره به اینکه ۸۹ درصد فعالیت های عمرانی در سال ۱۴۰۱ از طریق آگهی مناقصه انجام شد، اظهار داشت: ۳۸۹ میلیارد تومان منابع نقدی در قالب برات کارت، تسهیلات بانکی و شارژ نقدینگی به این منطقه اختصاص یافت که برای اجرای طرح ها به پیمانکاران پرداخت شده است.

این مسئول با بیان اینکه شهرداری منطقه ۲۰ تهران در سال ۱۴۰۱، از نظر بستن حساب ها، رتبه یازدهم در بین مناطق ۲۲ گانه کسب کرده است، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ حدود ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این شهرداری در نظر گرفته شد که ۷۱۵ میلیارد تومان آن صرف فعالیت های عمرانی و هزینه های جاری از جمله فعالیت های خدمات شهری، رفت و روب، نگهداری فضاهای سبز شد.

رمضان پور اضافه کرد: در سال جاری تعهد درآمدی بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است که با پیگیری های انجام شده امید است با وصول آیتم های ده گانه از جمله درآمدهای پایدار، عوارض نوسازی، پسماند و شهرسازی آراء ماده صد درآمد سال جاری تحقق یابد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهردار منطقه ۲۰ تهران با اشاره به اجرای پروژه های مشارکتی در سال جاری و پیش بینی تحقق درآمدی برای این منطقه یادآور شد: اجرای طرح پارکینگ طبقاتی ضلع جنوب حرم به عنوان یکی از زیرساخت های گردشگری و تسهیل تردد زائران و رفع مشکلات ترافیکی با سرمایه گذاری بیش از یکهزار میلیارد تومان پیش بینی شده است که می تواند تحقق درآمدی خوبی برای این منطقه در آینده باشد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16831
  • منبع : ایرنا

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.