• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

فرماندار ری: مراقب امنیت دانش‌آموزان هستیم

  • کد خبر : 16672
  • 17 اسفند 1401 - 12:45
فرماندار ری: مراقب امنیت دانش‌آموزان هستیم
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: به والدین و خانواده‌ها این اطمینان خاطر را می دهیم که با تمام توان مراقبت امنیت و سلامت دانش‌آموزان در این شهرستان هستیم.

حمید زمانی روز در حاشیه بهره برداری از ۵۵۰ طرح شهید سلیمانی که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، افزود: بر اساس اطلاعات دریافتی شهرستان ری یکی از مناطق آرام استان تهران است و با مدیریت صحیحی انجام شده برخورداری از مردم بسیار فهیم، آگاه و آشنا به مسائل و دقتی که در کنترل مدارس و فضاهای آموزشی انجام می گیرد، آرامش و امنیت لازم در این فضاهای آموزشی برقرار است.

وی یادآور شد: با دقت نظر کادر آموزشی، کمتر از پنج درصد اخبار منفی در مورد سلامت دانش آموزان در سطح شهرستان داشتیم و فقط یک مورد در باقرشهر مربوط به شیطنت یک دانش آموز به علت شوخ طبعی بود که با والدین وی صحبت و مشکل را حل کردیم.

زمانی تاکید کرد: به هیچ عنوان بحث بستری شدن دانش آموزان را نداریم و هیچ نگرانی برای تامین امنیت دانش آموزان وجود ندارد و حضور آنان در کلاس ها با بالاترین سطح تداوم دارد و به همین منوال فعالیت مراکز آموزشی در سطح شهرستان ادامه پیدا خواهد کرد.

فرماندار ویژه شهرستان ری به تمام والدین این اطمینان خاطر را داد که دانش آموزان و مدارس در کمال آرامش و امنیت به فعالیت خود ادامه دهند.

این مسئول به حضور وزیر آموزش و پرورش در شهرستان ری برای بهره برداری از ۵۵۰ پروژه طرح شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: سرانه دانش آموزی، آموزشی و ورزشی در این شهرستان وضعیت قابل قبولی دارد، اگرچه باید با ورود خیران مدرسه ساز از نظر کمی و کیفی این وضعیت را بهبود بخشید.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16672

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.