• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

پاکسازی حاشیه کمربندی جنوب تهران از وجود نخاله

  • کد خبر : 16548
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
پاکسازی حاشیه کمربندی جنوب تهران از وجود نخاله
مدیر راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان ری گفت: هماهنگی های لازم با نهادهای مسئول از جمله شهرداری ها و بخشداری ها برای ورود جدی به منظور پاکسازی حاشیه کمربندی دوم تهران از نخاله ها انجام گرفته است.

محمدرضا زمانی با اشاره به نشست هماهنگی برگزار شده این اداره با شهرداری منطقه ۲۰ به منظور همکاری و مشارکت در پاکسازی حاشیه کمربندی دوم تهران از نخاله های ساختمانی افزود: در این روند تمامی نهادهای مسئول از جمله شهردارهای واقع در مسیر ۲۷ کیلومتری محدوده واقع شده از کمربندی دوم تهران در شهرستان ری مشارکت و همکاری دارند.

وی یادآورشد: سعی می شود تا تمامی نخاله های ساختمانی حاشیه این مسیر پاکسازی و پس از آن نظارت لازم برای مقابله با تخلیه مجدد نخاله در حاشیه جاده انجام شود.

زمانی اظهار داشت: در کنار عملیات پاکسازی حاشیه جاده، از این پس نیروهای راهداری نظارت لازم را برای مقابله با متخلفانی که اقدام به تخلیه نخاله در این محدوده می کنند، خواهند داشت تا از سویی مانع از آلوده سازی محیط شوند و از سوی دیگر در مقابله با متخلفان برخورد قانونی انجام گیرد.

مدیر راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ری گفت: این نخاله های ساختمانی علاوه بر آنکه منظر طبیعت و حاشیه جاده ها را نامناسب می کنند، زمینه ساز نا ایمنی مسیر و وقوع تخلفات و تصادفات نیز هستند از همین رو به طور جدی برای پاکسازی آنها و مقابله با تخلفات اقدام می کنیم.

آزادراه کنارگذر جنوب تهران از جمله طرح‌های الویت‌دار و تعریف شده در قالب طرح‌های جهش تولید بود و می‌توان از آن به عنوان یک ابر پروژه عمرانی نام برد. چرا که دو استان تهران و البرز را از مشکل و معضل همیشگی ترافیک عبوری نجات می‌دهد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16548
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.