• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

فرماندار ری : کارخانه‌های تولید شن و ماسه در شهرستان ری تعطیل هستند

  • کد خبر : 14123
  • 13 دی 1399 - 19:36
فرماندار ری : کارخانه‌های تولید شن و ماسه در شهرستان ری تعطیل هستند
فرماندار ویژه شهرستان ری با بیان اینکه به دلیل آلودگی هوا کارخانه‌های شن، ماسه و بتن تعطیل هستند، اعلام کرد: امروز شنبه یک واحد تولید بتن نیز پلمب شد ضمن اینکه نیروگاه گازی ری هم غیرفعال است.

حسین توکلی کجانی عصر شنبه به خبرنگاران گفت: پس از پایداری شرایط آلودگی هوا و افزایش شاخص های آلایندگی، مصوبات ابلاغی کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران را در شهرستان ری اجرا کرده ایم.

وی افزود: کارخانه سیمان ری حدود ۱۰ روز است که فعالیتی ندارد و مخازن مازوت کارخانه سیمان ری نیز پلمب شده و تاکنون هیچ گونه مازوتی به عنوان سوخت استفاده نشده است.
معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: با توجه به بالابودن شاخص های آلایندگی در تهران،  همکاران اداره محافظت محیط زیست شهرستان ری اقدامات لازم را برای جلوگیری از فعالیت کارخانه های آلاینده این شهرستان انجام دادند.
این مسئول اظهار داشت: در خصوص کارخانه سیمان ری تلاش می کنیم گاز مورد نیاز را تامین کنیم و تا زمانی که شرایط آلودگی هوا بهبود پیدا نکند اجازه استفاده از مازوت داده نمی شود.
فرماندار ویژه شهرستان ری یادآور شد: شاخص هایی که از سه نقطه شهرستان گرفته می شود در برخی از ساعت ها عمدتا بالابوده و سفارش ما به مردم این است که به توصیه های اورژانس برای زمان آلودگی هوا را رعایت کنند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=14123
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.