• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

۱۱۸ میلیاردریال کالای قاچاق در شهرستان ری کشف شد

  • کد خبر : 14036
  • 22 آذر 1399 - 19:39
۱۱۸ میلیاردریال کالای قاچاق در شهرستان ری کشف شد
رییس اداره صنعت معدن وتجارت شهرستان ری گفت: ۱۱۸ میلیارد و ۱۹۶ میلیون و ۶۹۱ هزار ریال کاغذ و برنج هندی قاچاق در شهرستان ری کشف و ضبط شد.

موسی احمدی اظهار داشت: بازرسان اداره صمت در بازدید از انبارهای جنوب تهران ۴۵۴ هزار و ۶۴۰ کیلوگرم برنج هندی به ارزش ۱۰۹ میلیارد و ۱۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال کشف کردند.

وی افزود: همچنین در ادامه بازرسی های مشترک اداره صمت ۶۹ هزار کیلوگرم کاغذ قاچاق به به ارزش تقریبی ۹ میلیارد و ۸۳ میلیون و ۹۱ هزار ریال از یکی انبارهای جنوب تهران کشف شد.

این مسئول با بیان اینکه این کالاها به جرم قاچاق، اختفا و امتناع از فروش کشف و ضبط شد، خاطرنشان کرد: صاحبان این کالاها برای انجام روند قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

احمدی در ادامه با اشاره به اینکه بیشترین تعداد انبارهای استان تهران و حتی کشور در شهرستان ری قرار دارد، گفت: کار نظارت و پایش انبارهای این شهرستان توسط گشت‌های مشترک اداره تعزیرات حکومتی، اداره صمت و اتاق اصناف انجام می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه در زمینه تخلف در حوزه قاچاق بدون کمترین اغماضی برخورد انجام می‌شود، اضافه کرد: اداره صمت شهرستان ری در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل بازار روزانه تیم‌های بازرسی به اصناف، انبارها، کارخانه‌ها و مراکز تولیدی اختصاص داده که به صورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسی می‌کنند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=14036
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.