• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

شناسایی ۲۶ واحد غیرمجاز روده پاک‌کنی حیوانات در بخش کهریزک

  • کد خبر : 13897
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۵
شناسایی ۲۶ واحد غیرمجاز روده پاک‌کنی حیوانات در بخش کهریزک
رییس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان ری از شناسایی ۲۶ واحد روده پاک‌کنی حیوانات و زهتابی غیرمجاز در بخش کهریزک این شهرستان خبر داد.

زهره عبادتی اظهار داشت: این واحدهای غیرمجاز با ایجاد آلودگی شدید آب، خاک موجبات تخریب محیط زیست و تهدید علیه بهداشت و سلامت ساکنین همجوار را فراهم کرده اند.

وی با بیان اینکه این واحدهای غیرمجاز زهتابی با همکاری اداره دامپزشکی، اتاق اصناف، دستگاه قضایی و اداره محیط زیست شهرستان ری شناسایی شده اند، عنوان کرد: به زودی اقدامات لازم در خصوص پلمب و جمع آوری این واحدها صورت خواهد گرفت.

عبادتی ادامه داد: عمده این واحدهای غیرمجاز روده پاک کنی در روستاهای گلحصار و عظیم آباد بخش کهریزک فعالیت می کنند که موجب آلودگی شدید آب و خاک می شوند.

این مسئول یادآرو شد: محتویات داخل رودها باید در داخل کشتارگاه های دارای زیرساخت لازم مانند تصفیه خانه تخلیه شود ولی هم اکنون روده های حیوانات کشتار شده به این واحدها منتقل شده و موجب آلودگی محیط زیست می شود.

عبادتی با بیان اینکه واحدهای غیز مجاز روده پاکنی یکی از عوامل اصلی انتشار بوی نامطبوع در بخش کهریزک است، بیان داشت: تمامی این واحدها باید به شهرک صنعتی چرمشهر منتقل شوند.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت های بازیافتی باید به گونه ای انجام شود که هیچگونه آلودگی و خطری برای محیط زیست و بهداشت عمومی نداشته باشد در غیر این صورت اداره محیط زیست با آن به شدت برخورد خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13897

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.