• امروز : چهارشنبه - ۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 11 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 27 May - 2026
بخشدار کهریزک :

تقویت زیرساخت‌های آموزشی نیازمند استفاده از ظرفیت خیران است

  • کد خبر : 13623
  • 30 مهر 1399 - 19:23
تقویت زیرساخت‌های آموزشی نیازمند استفاده از ظرفیت خیران است
بخشدار کهریزک با تأکید بر ارتقای سرانه‌های آموزشی در این بخش گفت: تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و آموزشی در بخش کهریزک مستلزم استفاده از ظرفیت خیران مدرسه‌ساز است که قطعا نتایج مثبتی را در سطح منطقه به‌دنبال دارد.

امین بابایی در جلسه شورای آموزش و پرورش بخش کهریزک افزود: با هدف اجرای صحیح مصوبات پیشنهاد می‌شود با استفاده از اساتید مجرب و فرهیختگان آموزش و پرورش کارگروه‌های فنی و تخصصی مختلفی در زمینه بهداشت، ارتقا سطح آموزش و غیره تشکیل شود.

وی اظهار داشت: در بخش کهریزک در دو بخش سخت‌افزاری یعنی ایجاد زیرساخت‌های لازم و در حوزه نرم‌افزاری یعنی حمایت از برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

بخشدار کهریزک سپس با تأکید بر لازم‌الاجرا شدن مصوبات جلسات شورای آموزش و پرورش افزود: اعضای شورا باید در راستای اجرای مطلوب‌تر مصوبات شوراها تدبیر مناسبی بیاندیشند و ادارت بخش کهریزک که تکالیفی در این زمینه برعهده دارند تعامل سازنده‌تری در قبال مصوبات اتخاذ کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: با هدف اجرای صحیح مصوبات پیشنهاد می‌شود با استفاده از اساتید مجرب و فرهیختگان آموزش و پرورش کارگروه‌های فنی و تخصصی مختلفی در زمینه بهداشت، ارتقا سطح آموزش و غیره تشکیل شود.

وی سپس با بیان اینکه تشکیل شورای آموزش و پرورش سبب پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت می‌شود گفت: رشد و توسعه کشور به تقویت آموزش و پرورش بستگی دارد و اگر به دنبال پیشرفت هستیم باید یک آموزش و پرورش قوی و مدرن داشته باشیم.

بخشدار کهریزک در پایان با اشاره به آسیب‌شناسی حوزه آموزش دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: در این حوزه باید نقش و کارکرد دانش‌آموزان، اولیا و معلمان در جامعه مشخص و تبیین شود.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13623

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.