• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

کارگاه غیرمجاز تولید ماسک درشهرستان ری پلمب شد

  • کد خبر : 13437
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
کارگاه غیرمجاز تولید ماسک درشهرستان ری پلمب شد
در جریان بازرسی‌ها سه کارگاه غیرمجاز تولید ماسک تقلبی، لوازم یدکی خودرو با لیبل جعلی و فیلتر غیراستاندارد ماشین شناسایی و با دستور قضایی پلمب شد.

در بازدید و بازرسی میدانی معاون دادستان شهرستان ری، نمایندگان قضایی و اتاق اصناف شهرستان ری از واحدهای صنفی بخش قلعه نو؛ بازرسان در کارگاهی نامناسب ۲۰۰ هزار ماسک سه لایه تقلبی کشف کردند که با تایید نماینده اداره بهداشت شهرستان ری تخلف تقلب محرز و اموال توقیف شد.

این گزارش می افزاید: در ادامه دو کارگاه لوازم جانبی خودرو که با استفاده از لیبل برند معتبر اقدام به تولید و بسته بندی لوازم جانبی از جمله هواکش و فیلتر ماشین می کردند، شناسایی و  به دستور مقام قضایی اموال توقیف و کارگاه پلمب شد.

در این گزارش آمده است: همچنین خودرو حامل آب ژاول که فاقد مدارک هویتی بود نیز از سوی مقام قضایی توقیف شد.

 روابط عمومی اتاق اصناف شهرستان ری تاکید کرد: این بازدید میدانی فرصتی برای بیان دغدغه ها و مشکلات واحدهای صنفی این بخش نیز بود و معاون دادستان شهرستان ری از نزدیک در جریان مشکلات و معضلات واحدهای تولیدی قرار گرفتند و دستورات جدیدی نیز به منظور رفع معضلات صادر کرد.

شناسایی کشتارگاه غیرمجاز دام در روستای گلحصار 

اتاق اصناف شهرستان ری در گزارش دیگری روز پنجشنبه اعلام کرد: بازرسان این اتاق به دنبال ساماندهی صنوف شهرستان ری در روستای گلحصار بخش کهریزک موفق به شناسایی کارگاهی با کاربری کشتار غیرمجاز و غیر بهداشتی دام شدند.

در این کارگاه مقدار قابل توجهی از انواع گوشت و آلایشات دامی که در شرایط نامناسب ذبح و نگهداری می شد، توسط بازرسان اتاق اصناف کشف و ضبط و پرونده جهت بررسی به مراجع قضایی ارجاع شد.

این گزارش می افزاید: پس از شناسایی این واحد متخلف توسط بازرسان اتاق اصناف شهرستان ری با توجه به اهمیت موضوع و تاثیر این اقدامات بر سلامت مردم بابایی بخشدار کهریزک، ملک پور نماینده بازرسی فرمانداری ویژه شهرستان ری، نماینده کلانتری ۱۷۲ و نماینده اداره دامپزشکی نیز جهت بررسی در محل حاضر شدند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13437

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.