• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

مردم شهرری اهانت به ساحت نبی مکرم اسلام را محکوم کردند

  • کد خبر : 13405
  • ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۷
مردم شهرری اهانت به ساحت نبی مکرم اسلام را محکوم کردند
مردم خداجو و ولایت مدار شهرستان ری عصر امروز (پنجشنبه) در محکومیت اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت نبی مکرم اسلام(ص) با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در حرم عبدالعظیم (ع) تجمع کردند.

مردم انقلابی و مسئولان شهرستان ری از ساعت ۱۶ تا ۱۷/۳۰با تجمع در صحن امام حسین(ع) حرم عبدالعظیم(ع) با سردادن شعارهایی ضد استکباری ضمن محکوم کردن اهانت به محضر پیامبر رحمت (ص) توسط نظام سلطه خواستار همبستگی بیش از پیش مسلمانان در مقابل دشمنان قسم خورده اسلام و قرآن به خصوص صهیونیست ها شدند.

مداحان اهل بیت عصمت و طهارت نیز در این مراسم به ذکر مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) پرداخته و این اقدام شرم آور را به محضر ولی عصر (عج) تسلیت عرض کردند.

تجمع کنندگان با سردادن شعارهای ضد استکباری همچون “لبیک یا رسول الله”، “مرگ بر آمریکا”، “مرگ بر اسرائیل”، “مرگ بر فرانسه” خواستار اقدام یکپارچه مسلمانان در شناخت و بصیرت در مقابل دشمن مشترک اسلام و مسلمین شدند.

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری در حاشیه این تجمع به خبرنگار ایرنا گفت: هدف اصلی استکبار جهانی ایجاد نوعی اسلام هراسی و اسلام ستیزی است که در اثر افزایش گرایش جوانان غرب به دین مبین اسلام شکل گرفته است.

حجت الاسلام علی کنگرلو با بیان اینکه سران کشورهای غربی و استکباری از گرایش جوانان به دین اسلام هراس دارند، بیان داشت: رشد گرایش به اسلام در جهان غرب با تمام محدودیت ها و اسلام هراسی ها به شدت افزایش یافته و همین امر موجب ترس دشمنان قرآن شده است.

وی اضافه کرد: گرایش جوانان غربی به دین مبین اسلام در شرایطی صورت می گیرد که سران استکبار جهانی انواع ترفندها از جمله ایجاد گروه های تروریستی مانند داعش را به اسلام و قرآن نسبت می دهند،

کنگرلو با تاکید براینکه آزادی بیان به معنای انتشار آزاده عقیده و اندیشه است، ابراز کرد: تمسخر، توهین و اهانت به ساحت مقدس پیامبران به هیچ عنوان در چهارچوب اصول آزادی بیان نیست.

وی ادامه داد: توهین غربی ها به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام(ص) در حالی صورت می گیرد که اسلام در قرآن و همیشه از پیامبران پیشین خود به شایستگی یاد و تجلیل کرده است.

کنگرلو اهانت به پیامبر اسلام(ص) را توطئه صهیونیست ها عنوان کرد و گفت: دشمنان اسلام باید بدانند که ملت مسلمان ایران نسبت به اعتقادات خود حساس هستند و اجازه هیچگونه اهانت را به احدی در جهان نداده و نخواهند داد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13405
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.