وحید رستگاری اظهار داشت: ۳۲۰ کیلوگرم گوشت گاو، ۶۶۳ کیلوگرم گوشت گوسفندی و یک هزار و ۵۴۳ کیلوگرم گوشت سفید به علت فاسد و غیرقابل استفاده بودن پس از آزمایشات لازم معدوم سازی شد.
وی با اشاره به اینکه این میزان فرآورده خام دامی در جریان نظارت و بازدید کارشناسان و بازرسان اداره دامپزشکی از مرکز عرضه گوشت قرمز و سفید شهرستان ری کشف شده است، خاطرنشان کرد: فاسد و غیر بهداشتی بودن فرآورده های دامی کشف شده با نمونه گیری و آزمایشهای دقیق علمی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی ری تشخیص داده می شود.
رستگاری یادآور شد: اقدامات معدوم سازی گوشت سفید و قرمز با حکم و نظارت دستگاه قضائی انجام می شود.
این مسئول خاطر نشان کرد: بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان ری در راستای تأمین بهداشت و سلامت فرآوردههای دامی به صورت مستمر عملکرد مراکز عرضه و توزیع گوشت قرمز و سفید را پایش و نظارتهای لازم را در خصوص تاریخ مصرف و سالم بودن گوشت انجام میدهند.
رستگاری با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد، اضافه کرد: کنترل و نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی در همه مراحل تولید و استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور کار دامپزشکی شهرستان ری قرار دارد.