• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

حفر چاه آب در بخش کهریزک متوقف شد

  • کد خبر : 13363
  • ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۱
حفر چاه آب در بخش کهریزک متوقف شد
بخشدار کهریزک با بیان اینکه حفر چاه در منطقه متوقف شده است گفت: اعتبارات مربوط به حفر چاه از پالایشگاه جهت تأمین آب از ریل شهید آوینی به روستاهای پرجمعیت کهریزک هزینه شده است.

امین بابایی، بخشدار کهریزک در نشست شورای اداری شهرستان ری که با محوریت بررسی مسائل و مشکلات بخش کهریزک در سالن جلسات این بخشداری برگزار شد، اظهار داشت: در مورد تأمین آب شرب از سد ماملو و کرج اتفاقات خوبی برای کهریزک رخ داده و باتوجه به اینکه پیش از این آب منطقه از چاه‌های عمیق تأمین می‌شد، با پیگیری مجدانه و تأمین اعتبارات طرح‌های خوبی پیگیری شده است.

وی تصریح کرد: بخشداری کهریزک نیز در همین راستا جلو رفته و حفر چاه‌ها در منطقه متوقف شد و اعتبارات مربوط به حفر چاه از دستگاه‌هایی مثل پالایشگاه جهت تأمین آب از ریل شهید آوینی به روستاهای پرجمعیت هزینه شد.

بخشدار کهریزک با اشاره به اشتغالزایی برای دو هزار نفر با افتتاح ۳۲ پروژه در هفته دولت گفت: جهت انتقال آب از مخزن شهید رجایی نیز به طول ۴۵۰۰ متر انتقال لوله آب در قالب طرح قمربنی هاشم صورت می‌گیرد.

بابایی عنوان کرد: بخش کهریزک با پویایی خودش در راستای تحقق شعار سال حرکت کرده که در این زمینه با اعتبار ۱۳۴ میلیارد تومانی ۳۲ پروژه در هفته دولت افتتاح شد که زمینه اشتغال برای دو هزار نفر را فراهم کرده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با نگاه ویژه فرماندار شهرستان ری رویکرد و اقدامات ارزشمندی در سطح شهرستان و بخش کهریزک در ماه‌های اخیر صورت گرفته است که قدردان این زحمات هستیم.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13363
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.