• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

فرماندار ری :

نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در شهرستان ری تشدید میشود

  • کد خبر : 12971
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰:۴۴
نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در شهرستان ری تشدید میشود
فرماندار ری گفت : گشت های نظارتی با اصنافی که به رعایت پروتکل های بهداشتی توجه نمی کنند برخورد قاطع خواهد کرد.

حسین توکلی کجانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه هیات نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در شهرستان ری اظهار داشت: در پیک اول شیوع بیماری کرونا با تلاش مجموعه دستگاه ها و همراهی مردم شریف شهرستان ری زنجیره انتقال بیماری کرونا مدیریت شد اما امروز بدلیل بی توجهی برخی شهروندان به رعایت پروتکل های بهداشتی وضعیت شهرستان مطلوب نیست و بایستی همه مسئولین، اصناف، اتحادیه ها و مردم همچون گذشته پای کار بیایند و ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک را بعنوان اولین راهکار پیشگیری از بیماری کرونا مدنظر قرار دهند.

وی افزود : اجرای پروتکل های بهداشتی نیازمند پیگیری و دلسوزی است و با توجه به اینکه شهرستان ری در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته و خطر شیوع بیماری کرونا سلامت مردم را تهدید می کند، میزان گشت های نظارتی افزایش و نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در شهرستان ری تشدید میشود.

معاون استاندار بیان نمود : مراسمات مذهبی در شهرستان ری براساس تصمیمات ستاد ملی و استانی پیشگیری و مقابله با کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار میشود همانگونه که مراسم مسلمیه که از آئین های قدیمی و سنتی ری می باشد در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و در چارچوب معین برگزار شد.

وی تاکید کرد : همه باید تلاش کنیم تا شرایط شهرستان ری به وضعیت عادی بازگردد و در این راستا در گشت های نظارتی با اصنافی که به رعایت پروتکل های بهداشتی توجه نمی کنند و سلامت عمومی را بخطر می اندازند بصورت قاطع برخورد خواهد شد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=12971

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.