• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 21 October - 2026

سرخط اخبار

امام جمعه شهرری: خدمت صادقانه پرستاران به بیماران، اجر و پاداشی بزرگ نزد خداوند دارد رئیس اداره اوقاف شهرستان ری: پرستاران فرشتگان رحمت و شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند شهردار جدید منطقه ۲۰: خدمت به مردم شهرری را افتخار می‌دانم رضا شنگی: افتخار می‌کنم که در شهرری خادم مردم و جاروکش حرم سیدالکریم(ع) باشم پرونده ثبت جهانی شهرری در یونسکو روی ریل افتاد تحقق بیش از ۸۰ درصد مصوبات سفر نخست به ری/ بزرگ‌ترین گلوگاه ترافیکی استان رفع شد؛ سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب به چرخه تولید بازمی‌گردد فرزند ری در مسیر جهانی نوآوری درخشید؛ کسب مدال طلای فستیوال بین‌المللی اختراعات آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران زنگ مهر باحضور فرماندار ویژه شهرستان ری در دبستان مهرنگار باقرشهر به صدا درآمد/ برپایی جشن شکوفه ها با محوریت آب و صرفه جویی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم باقرشهر تخریب شد تحقق ۹۸ درصدی پروژه GNAF در شهرستان ری / روستا بازارها فرصتی برای رونق کسب‌وکارهای محلی

فعالیت برخی از باشگاه های ورزشی کم خطر شهرستان ری آغاز شد

  • کد خبر : 12495
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۵
فعالیت برخی از باشگاه های ورزشی کم خطر شهرستان ری آغاز شد
مسئول بازرسی ونظارت اماکن ورزشی اداره ورزش وجوانان شهرستان ری گفت: با مصوبات ستاد ملی و ستاد استانی مقابله با شیوع کرونا فعالیت برخی از باشگاه‌های ورزشی کم خطر شهرستان ری آغاز شد.

هادی آقابابایی اظهار داشت: با مصوبه اخیر ستاد مقابله با کرونای استان تهران علاوه بر رشته های ورزشی انفرادی و باشگاه‌های ورزشی مرتبط با این رشته‌ها، باشگاه‌های فوتسال، فوتبال والیبال و پرورش اندام که در شهرستان ری پرتعداد هستند نیز فعالیت خود را از سر گرفتند.

وی عنوان کرد: ۹۴ باشگاه پرورش اندام در شهرستان ری فعال هستند و با توجه به این که رشته آمادگی جسمانی جز ۳۰ رشته ورزشی مجاز برای فعالیت است و از طرف دیگر فعالیت باشگاه های پرورش اندام در این شهرستان چشمگیر است با اخذ مجوزهای بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی و هماهنگی با ستاد کرونا در ورزش فعالیتهای باشگاه‌های بدنسازی نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی مجاز به فعالیت هستند.

آقابابایی ادامه داد: زمان فعالیت اماکن ورزشی در ۲ شیفت چهارساعته همراه بارعایت پروتکل های بهداشتی امکان پذیر خواهد بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: استخرهای سرپوشیده و باشگاه های ورزشی رزمی مانند جودو، کشتی و تکواندو از جمله باشگاه هایی هستند که فعلا مجوز فعالیت ندارند و از سرگیری فعالیت آنان در مراحل بعدی اعلام می شود.

آقابابایی از فعالیت بازرسان این اداره کل برای رصد عملکرد و انطباق فعالیت باشگاه های ورزشی با دستور العملهای بهداشتی خبر داد و افزود: بازرسان این اداره ۶۵ مکان ورزشی در طی یک هفته گذشته توسط ۱۷ بازرس رصد کرده و به طور قطع از فعالیت باشگاه های غیرمجاز و فاقد مجوز جلوگیری به عمل خواهد آمد و پس از آن انطباق فعالیت‌ها با دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی بازرسان اداره ورزش و جوانان بررسی می‌شود.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=12495

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.