• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

مقابله با ساخت وساز غیر مجاز در باقرشهر

  • کد خبر : 12430
  • 30 اردیبهشت 1399 - 19:52
مقابله با ساخت وساز غیر مجاز در باقرشهر
شهردار باقرشهر: با هرگونه ساخت وساز غیر مجاز در حریم باقرشهر مقابله میشود.

سعید استادفرج شهردار باقرشهر با تاکید بر برخورد قاطع و مقتدرانه با  هرگونه ساخت وساز غیرمجاز ، یکی از مهترین مشکلات را وجود اراضی کشاورزی در حریم باقرشهر دانست .


 وی در ادامه گفت : دسترسی آسان و نزدیکی به شهرری و تهران، آب و هوای مناسب و ارزش افزوده بالای اراضی کشاورزی ، موجبات حضور سودجویان را فراهم ساخته است ، این در حالی است که گسترش قهوه خانه های غیر قانونی و تردد سهل و آسان موید این موضوع است که اگر همه متولیان با جدیت و قاطعیت به میدان نیایند این پدیده شوم همچنان گسترش خواهد یافت . 


استادفرج ادامه داد : پس از اولین جلسه مقابله با ساخت وسازهای غیرمجاز در فرمانداری شهرستان ری ، طی بازدیدی با حضور ریاست جهادکشاورزی شهرستان ری و اینجانب از محدوده حریم باقرشهر و شناسایی بیش از ده ها مورد تخلف در تغییر کاربری زمینهای کشاورزی مشاهده شد .


وی در ادامه افزود : در بدو امر جهادکشاورزی شهرستان ری با همکاری شهرداری باقرشهر نسبت به صدور اخطاریه به کلیه مالکین و متصرفین غیرمجاز اقدام نموده و با پشتوانه قانونی و با وجود اراده کافی و هماهنگی های لازم با بخشدار کهریزک ، مراجع قضایی ، فرمانداری ری ،  جهادکشاورزی شهرستان ری و سرکلانتری نهم اعمال قانون انجام می گردد تا اراضی کشاورزی به وضع سابق خود اعاده گردد .


وی در پایان به متخلفین هشدار داد ؛ شهرداری باقرشهر در راستای صیانت از حقوق شهروندان و رعایت قوانین و مقررات شهری و شهرسازی با هرگونه اقدامات سودجویانه برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در حریم شهر با قاطعیت برخورد قانونی خواهد نمود .
 

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=12430

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.