ابراهیم ذوالفقاریان اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و رعایت دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر عدم شکل گیری هرگونه اجتماع مردمی، طرح «هم سفره» به نام حضرت ولی عصر (عج) در کمیته امداد راه اندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: طرح «هم سفره» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در مساجد شهرری آغاز طی آن ۲۰ هزار غذای گرم به ارزش ۲ میلیارد ریال در میان نیازمندان و خانواده های آسیب دیده از کرونا توزیع می شود.
ذوالفقاریان با بیان اینکه طرح «هم سفره» با حمایت و همکاری خیرین جنوب تهران و برخی دستگاه ها دولتی طی ایام ماه مبارک رمضان اجرا می شود، اظهار داشت: توزیع و پخش غذای گرم در بین نیازمندان با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، پایگاه های بسیج، برخی نهادهای دولتی و خیرین انجام می گیرد.
وی ادامه داد: طرح «هم سفره» بخشی از رزمایش ملی بخشش ایرانیان است که در آن پیش بینی می شود ۲۰ هزار پرس غذای گرم طی ماه مبارک رمضان طبخ و در میان افراد نیازمند جنوب تهران توزیع شود همچنین در صورت نیاز قابلیت افزایش ظرفیت آن نیز وجود دارد.