حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه کمیته پیشگیری و مقابله با کرونای شهرستان ری اظهار داشت: تبعات اقتصادی تعطیلیهای اخیر در اثر شیوع ویروس کرونا از نمایان خواهد شد که در این میان باید تمامی امکانات برای کاهش این آسیب ها بسیج شوند.
وی با بیان اینکه تمامی دستگاه های اجرایی باید لیست افراد کم بضاعت در شهرها، روستاها و حاشیه شهرها را تهیه نمایند، عنوان کرد: تمامی افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و سایر مراکز حمایتی نیستند باید برای دریافت بسته معیشتی احراز شوند.
معاون استاندار تهران ادامه داد: شوراهای شهر و روستا، هیات امنای مساجد، پایگاه های بسیج و سازمان های مردم نهاد ظرفیت خوبی برای معرفی افراد کم برخوردار دارند که باید از این ظرفیت برای شناسایی افراد نیازمند استفاده شود.
فرماندار ری با تاکید براینکه مسئولان باید از ظرفیت صاحبان واحدهای تولیدی شهرستان ری در جهت حمایت افراد کم برخوردار استفاده کنند، ابراز کرد: علاوه بر حمایت های دولتی باید از ظرفیت خیرین در جهت افراد نیازمند جامعه در شرایط فعلی بهره برد.
توکلی کجانی در ادامه با بیان اینکه مسئولان شهرستان طی ایام شیوع کرونا با روحیه جهادی موضوعات این بیماری را پیگیری کردند، گفت: مردم و مسئولان قبله تهران همانند سایر نقاط کشور در این موضوع عملکرد بسیار خوبی داشتند.