محمدرضا صوفی نژاد اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، اقدامات پیشگیرانه و قرنطینه را آغاز کردیم و ملاقات، ترخیص و پذیرش هفتگی از برنامه های آسایشگاه به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا حذف شد.
مدیر آسایشگاه خیریه معلولان و سالمندان کهریزک خاطرنشان کرد: یکهزار و ۳۰۰ نفر آقا و خانم نیکوکار داوطلب به صورت روزانه خدمات رسانی می کردند که به دلیل حفظ سلامت همگان، ارتباط با آنها نیز قطع شد.
صوفی نژاد افزود: مجموعه خیریه کهریزک جزو آسیب پذیرترین قشر در جامعه به شمار می روند و بر همین اساس اقدامات لازم در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا انجام شده است.
وی با بیان اینکه سعی شده تا همه بخش های آسایشگاه کهریزک به صورت قرنطینه اداره شود، گفت: نتیجه آزمایش ۸۷ مددجو از یکهزار و ۷۵۰ تخت و ۶۸ پرسنل از ۹۰۰ کارمند مثبت اعلام شد و کارهای قرنطینه و درمان این افراد پس از مشخص شدن نتیجه آزمایش انجام شد.
مدیر آسایشگاه خیریه معلولان و سالمندان کهریزک یادآور شد: یکی از بخش های آسایشگاه کهریزک برای ایزوله و قرنطینه کردن مبتلایان به ویروس کرونا تخلیه شده و کارهای درمانی در این بخش انجام می شود.
۱۵۵ نفر در آسایشگاه سالمندان کهریزک به کرونا مبتلا شدند