«احمد عرب» مسوول رسیدگی به امور پیشکسوتان فدراسیون کشتی، گفت: متاسفانه سنگ قبر جهان پهلوان تختی در شرایط خوبی قرار نداشت و با پیگیری فدراسیون کشتی، برآن شدیم که نسبت به نوسازی آن اقدام کنیم.
وی افزود: همزمان با سال نو و با حضور در مزار جهان پهلوان تختی نسبت به شست و شوی آرامگاه جهان پهلوان تختی اقدام کردیم و سنگ قبر ایشان نیز مورد نوسازی قرار گرفت.
به گفته این مسوول همچنین قرار است که بر روی آن یک شیشه حفاظتی مناسب نصب شود که پس از تعطیلات نوروز این کار نیز در اولین فرصت انجام خواهد شد.
غلامرضا تختی در پنجم شهریور سال ۱۳۰۹ در خانوادهای مذهبی و متوسط در محله خانیآباد تهران بدنیا آمد. رجب خان پدر تختی غیر از وی ۲ پسر و ۲ دختر داشت که همه آنها بزرگتر از رضا بودند. تختی از ۲۰ سالگی کشتی را در باشگاه پولاد زیرنظر «حبیب الله بلور» آغاز کرد.