• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

۷۱ هزار نفر در شهرستان ری واکسن کرونا دریافت کرده‌اند/ تزریق ۲ هزار واکسن برکت

  • کد خبر : 14861
  • 27 تیر 1400 - 18:04
۷۱ هزار نفر در شهرستان ری واکسن کرونا دریافت کرده‌اند/ تزریق ۲ هزار واکسن برکت
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: تاکنون ۷۱ هزار نفر در شهرستان ری واکسن کرونا دریافت کرده‌اند که از این تعداد ۲ هزار دوز آن واکسن برکت است.

حسین توکلی کجانی با اشاره به انجام واکسیناسیون برای گروه‌های سنی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته و راه‌اندازی مراکز متعدد تزریق واکسن در مرکز شهرستان ری و بخش‌های تابعه، تزریق واکسن کرونا به طور روزانه و بدون هیچ ازدحامی برای جامعه هدف انجام می‌شود.
 
معاون استاندار تهران افزود: از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون علیه کرونا تاکنون حدود ۷۱ هزار نفر در شهرستان ری واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که از این تعداد ۲ هزار دوز آن واکسن برکت بوده است.
 
فرماندار ویژه شهرستان ری تصریح کرد: مراکز درمانی، ندامتگاه‌ها، آسایشگاه خیریه کهریزک و سایر مراکز جامعه هدف در سطح شهرستان به طور کامل واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
 
توکلی کجانی در ادامه با اشاره به پیک پنجم کرونا و شیوع کرونا دلتا بیان داشت: طبق تست‌های انجام گرفته سریع و پی.سی.آر در مراکز درمانی شهرستان ری، طی روزهای اخیر میزان مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا در سطح شهرستان رو به افزایش بوده است.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه میزان سرایت کرونا دلتا چند برابر بیشتر از ویروس کووید۱۹ است، از شهروندان ری تقاضا می‌شود، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را همچنان بطور جدی مدنظر قرار دهند تا زودتر از پیک جدید عبور کنیم.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=14861

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.