• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

۱۵ درصد محیط شهری شهرستان ری مناسب‌سازی شده است

  • کد خبر : 16891
  • 28 تیر 1402 - 0:12
۱۵ درصد محیط شهری شهرستان ری مناسب‌سازی شده است
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری گفت: مناسب‌سازی اصولی محیط شهری در شهرستان ری در حدود ۱۵ درصد است و این در حالی است که تاکنون میلیاردها تومان برای مناسب‌سازی هزینه شده، اما بخش زیادی از آن استاندارد و مناسب برای تردد معلولان و جانبازان نیست.

داود خادم در نشست خبری هفته بهزیستی در خصوص اقدامات صورت گرفته در شهرستان ری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: بهزیستی تنها مرجع و متولی رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد نیست و ۱۶ دستگاه دولتی دیگر نیز باید در این زمینه اقدام کنند تا به ‌قدر کفایت کنترل و پیشگیری صورت گیرد.

وی افزود: در طول یک سال گذشته بخشی از نیازهای معلولان در حوزه تجهیزات توان‌بخشی با اعتباری در حدود ۴ میلیارد تومان تهیه و به معلولان اهدا شده و همچنین در حدود ۸ میلیارد تومان در زمینه درمان، توان پزشکی و غیره از سوی اداره بهزیستی در اختیار معلولان و خانواده‌های آن‌ها قرار گرفته است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری در ادامه گفت: تسهیلات اشتغال نیز در این شهرستان به معلولین، معتادین، زنان سرپرست خانوار و به طور کلی به حدود ۴۰۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی معادل ۴۴ میلیارد تومان ارائه شده است.

خادم با اشاره به توجه خانواده‌ها به پیشگیری از معلولیت‌ها و انجام آزمایش‌های ژنتیک ابراز داشت: سال گذشته ۱۳۶ نفر آزمایش ژنتیک در آزمایشگاه‌های طرف قرار داد انجام دادند و در این زمینه هر شهروندی که احتمال وجود اختلالات ژنتیکی را داشته باشد، می‌تواند با مراجعه به بهزیستی در آزمایشگاه‌های طرف قرار داد نمونه گیری و آزمایش انجام دهد.

وی با اشاره به تسهیل روند فرزندخواندگی گفت: در این راستا اقدامات خوبی با هماهنگی دستگاه‌های متولی انجام شد و با کوتاه شدن روند دادرسی در شعبه ویژه دادگستری شهرستان ری امروز می‌توانیم شیرخوارگاه حضرت رقیه را برای اولین بار در کشور به عنوان شیرخوارگاه بدون فرزند اعلام کنیم زیرا که بیش از ۸۰ درصد از شیرخوارگان این مرکز به خانواده‌ها سپرده شدند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری با انتقاد از وضعیت مناسب‌سازی معابر گفت: در بسیاری از ادارات شهرستان ری از بیت‌المال استفاده شده و مناسب‌سازی انجام شده، اما برای افراد معلول و حتی افراد سالم مناسب و قابل استفاده نیست.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه مناسب سازی تعارفی با هیچ دستگاه و شخصی نداریم بیان کرد: بهزیستی کارشناس مناسب سازی دارد که در صورت لزوم می‌تواند با حضور در ادارات و دستگاه‌ها بر امر مناسب سازی نظارت کند تا کنون میلیاردها تومان برای مناسب سازی هزینه شده اما بخش زیادی از آن قابل استفاده نیست.

خادم در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های تهیه شده و بازدیدی که معلولان شهرستان ری از برخی معابر و ادارات داشتند می‌توان گفت میزان مناسب سازی اصولی در شهرستان ری در حدود ۱۵ درصد است و باقی اقدامات استاندارد و مناسب برای تردد معلولان و جانبازان نیست.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=16891

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.