شهردار منطقه ۲۰ تهران – شهرری در آیین افتتاح این مرکز با بیان اینکه تجمیع مراکز واکسیناسیون با همکاری ستاد ملی مقابله با کرونا و شهرداری تهران در حال انجام است، گفت: سه ایستگاه برای فرآیند واکسیناسیون مراجعان در نظر گرفته شده است.
فرهاد افشار افزود: در ایستگاه اول مراجعان بدون نیاز به ترک خودرو پذیرش و کارت واکسیناسیون دریافت و در ایستگاه دوم تزریق واکسن در خودرو صورت می پذیرد و در ایستگاه پایانی نیز پزشک مقیم شرایط عمومی افراد را را بررسی و کارت واکسیناسیون را تایید نهایی می کند.
وی رعایت فاصله، نظم بیشتر و افزایش تعداد دریافت کنندگان واکسن را از مزایای راه اندازی این مرکز برشمرد و خاطرنشان کرد: مرکز واکسیناسیون خودرویی کرونا در حال حاضر از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۴ پذیرای شهروندان بر اساس رده بندی گروه های سنی است و پیش بینی می شود، روزانه یکهزار و ۵۰۰ دوز تزریق در این محل انجام شود.
این مسئول با بیان اینکه افراد مسن از مصادیق اولویت دار گروههای هدف واکسیناسیون کرونا هستند، اظهار داشت: تامین فضاهای مناسب و استفاده از فضاهای عمومی برای تسهیل دریافت واکسن سالمندان از اهمیت ویژهای برخوردار است.