مهرداد سلامی اظهار داشت: هدف از تشدید نظارتی بر فعالیت مراکز تولید و عرضه مواد غذایی را در ماه مبارک رمضان “حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه با توجه به شرایط خاص کشور و شیوع ویروس کرونا، همچنین مهار و کاهش بیماریهای مرتبط با آب و غذا است.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط شبکه ری مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل بوده و با نمونهبرداری از آب، مواد غذایی و آلاینده سنجی سطوح با دقت و سرعت بیشتری نظارت ها را انجام می دهند.
این مسئول ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط با همکاری کارشناسان دیگر دستگاههای مرتبط در این مدت بطور ویژه از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، فروشگاههای عرضه آش، حلیم، کلهپزی، زولبیا بامیه، نانوایی ها و دیگر واحدهای مرتبط با مواد خوردنی و آشامیدنی بازرسی و به همه آنها سرکشی میکنند.
سلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت شهرستان ری در حالت قرمز کرونایی است، برگزاری اجتماعات با محدودیت هایی مواجهه است که مطابق دستورالعمل ابلاغی ستاد ملی کرونا عمل خواهد شد.
وی ادامه داد: ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر برکت، از همشهریان خواهشمندم پروتکل های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی دست ها و عدم حضور در اجتماعات را رعایت و از بستر فضای مجازی برای دعا و نیایش های این ماه مبارک استفاده کنند.