• امروز : دوشنبه - ۳ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 25 August - 2025

سرخط اخبار

شکایت متخلف از متخلف در فشافویه!/ شهرداری: با کارمند متخلف برخورد می‌شود؛ جهاد کشاورزی: شهرداری عوارض گرفته است

  • کد خبر : 14318
  • 27 بهمن 1399 - 18:37
شکایت متخلف از متخلف در فشافویه!/ شهرداری: با کارمند متخلف برخورد می‌شود؛ جهاد کشاورزی: شهرداری عوارض گرفته است
تعدادی از مالکان باغچه‌های تخریب شده در روستای ابراهیم آباد بخش فشافویه از شهرداری حسن آباد شکایت کرده و مدعی شده‌اند که کارمند مسؤول نظارت بر ساخت وساز شهرداری ابتدا جلوی روند کار را گرفته سپس از ما عوارض ساخت و ساز دریافت کرده و اجازه ادامه ساخت را داده است.

دو هفته پیش جهاد سازندگی ۶۵ ساخت‌وساز غیرمجاز را در روستای ابراهیم آباد بخش فشافویه در مساحتی حدود ۱۰.۵ هکتار تخریب کرد.

اما تعدادی از مالکان باغچه‌های تخریب شده از شهرداری حسن آباد شکایت کرده و مدعی شده‌اند که کارمند مسؤول نظارت بر ساخت وساز شهرداری ابتدا جلوی روند کار را گرفته و سپس از ما عوارض ساخت و ساز دریافت کرده و اجازه ادامه ساخت را داده است.

شهرداری عوارض گرفته است و نمی‌تواند مجوز ساخت‌وساز صادر کند

جبرائیل برادری رئیس ‌اداره ‌‌‌‌جهاد کشاورزی شهرستان ری در مورد نحوه برخورد با ساخت‌و‌ساز‌های‌ غیرمجاز در منطقه حسن‌آباد‌ فشافویه اظهار‌ کرد: در ابتدا با اخطار تخریب به مالک این ساخت‌وسازهای غیرمجاز اطلاع رسانی‌ شده و حتی روی دیوار ساختمان‌های مذکور با اسپری علامت گذاری می‌شود.

وی تشریح کرد: با اصرار به ادامه ساخت و ساز پس از اخذ دستور قضایی و هماهنگی‌های لازم با نیروی انتظامی، حکم  اجرا می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری در پاسخ به سوألی در مورد جریمه‌ و‌ حبس در نظر گرفته شده برای متخلفان تصریح کرد: پرونده‌های تشکیل‌ یافته برای دادرسی به محاکم محترم قضایی ارسال می‌شود ‌و هر ‌تصمیمی که توسط قاضی گرفته شود قابلیت اجرا دارد.

برادری در خصوص ادعای مالکان باغچه‌ها مبنی بر داشتن مجوز ساخت‌وساز بیان کرد: اسنادی که مالکان به آن اشاره می‌کنند عوارض ساخت‌وسازی است که شهرداری حسن آباد از مالکان باغچه‌ها دریافت کرده؛ شهرداری هیچ مبنای قانونی برای ارائه مجوز ساخت‌وساز در اراضی کشاورزی ندارد و صدور مجوز تنها توسط جهاد کشاورزی انجام می‌شود که شهرداری می‌تواند عوارض این ساخت‌وساز را دریافت کند.

اول مجوز جهاد کشاورزی بعد عوارض

حسن ایلانلو عضو شورای شهر حسن‌آباد اظهار می‌کند: اراضی کشاورزی ابتدای جاده روستای ابراهیم آباد در حریم شهر حسن‌آباد تعریف شده اند و شهرداری حسن‌آباد می‌تواند پس از اعلام سازمان جهاد کشاورزی مبنی بر بلامانع بودن حصارکشی و ساخت‌وساز در این منطقه، بر اساس تعرفه موجود، عوارض حصارکشی دریافت کند. 

وی در ادامه گفت: کارمند شهرداری ابتدا باید مجوزهای جهاد سازندگی را رویت می‌کرد بعد عوارض را می‌گرفت.

شهرداری با کارمند متخلف برخورد می‌کند/ خسارت از جیب بیت المال پرداخت می‌شود

محمد قدس محلاتی شهردارحسن آباد اظهار کرد: ما از شاکیان تقاضا کردیم مدارک خود مبنی بر این که پولی واریز کردند به شهرداری بیاورند، و طبق قانون از سوی ما هیچ مجوزی مبنی بر پروانه ساخت یا جواز برای حصار کشی نمی‌تواند صادر شود.

وی گفت: قطعا شهرداری با کارمند متخلف برخورد می‌کند و این کارمند باید جوابگوی تخلف خود باشد.

وی افزود: در بحث پرداخت خسارت به مالکان اول باید رأی دادگاه صادر شود و اگر رأی دادگاه به نفع مالکان بود شهرداری اجازه دارد از بیت المال این خسارت را پرداخت کند.

شهردار حسن آباد ادامه داد: مالکان با وجود این که می‌دانستند قرار نیست مجوزی برای آن‌ها صادر شود پول واریز کردند، اگر بعد از بررسی‌های ما موردی مشخص شود ما اعلام می‌کنیم، خود فرماندار و بخشدار پیگیری موضوع هستند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=14318
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.