• امروز : دوشنبه - ۳ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 25 August - 2025

سرخط اخبار

روستاهای فشافویه هنوز آب و گاز ندارند

  • کد خبر : 15518
  • 03 اسفند 1400 - 13:15
روستاهای فشافویه هنوز آب و گاز ندارند
روستاهای بخش فشافویه در ۴۰ کیلومتری مرکز پایتخت هنوز آب و گاز ندارند و وعده‌هایی جهت تأمین آب شرب از سد ماملو داده شده اما هیچ‌ یک عملیاتی نشده و مردم در دشت طلایی ری با مشکل تامین آب شرب روبه‌رو هستند.

حسین بیگدلی رئیس شورای اسلامی بخش فشافویه در جمع کارگروه رسانه شورای اسلامی شهرستان ری اظهار داشت: متأسفانه اقدامات صورت گرفته در بخش فشافویه در سال‌های اخیر قابل توجه نبوده و به دلیل کمبودها و معضلات فراوان در راستای پیگیری مطالبات مردمی از مسئولین استانی و کشوری برای بازدید از بخش فشافویه دعوت کردیم.

وی افزود: وعده‌های زیادی از سوی مسئولین در زمینه رسیدگی به مطالبات مردمی داده شد اما با بدقولی و بدعهدی برخی از آنان اعتماد مردم به شوراها نیز از بین رفت و در این راستا بنا بود در روستای قلعه محمدعلی‌خان با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان از هزینه ارزش افزوده بخشی از مشکلات برطرف شود که متأسفانه عملیاتی نشد.

رئیس شورای اسلامی بخش فشافویه در ادامه گفت: موضوع گازرسانی به چندین روستا به‌دفعات مطرح‌شده اما با وجود پیگیری‌های متعدد و وعده مسئولان در بازدید از این روستاها این قول نیز اجرایی نشده است.

بیگدلی تصریح کرد: در بازدید نمایندگان مجلس از روستای بخش برخی مشکلات مطرح و قول مساعد جهت پیگیری داده شد اما در نهایت هیچ‌گونه اقدامی در زمینه رفع مشکلات صورت نگرفت.

وی ابراز داشت: روستاهای بخش فشافویه در ۴۰ کیلومتری مرکز پایتخت هنوز آب و گاز ندارند و در روستاهایی نیز مردم از آب قنات استفاده می‌کنند و این در حالی است که ۱ میلیارد تومان بودجه برای احیای قنات اتخاذ شده اما هنوز اقدام عملیاتی برای این پروژه انجام نشده و این میزان از اعتبار معطل مانده است.

رئیس شورای اسلامی بخش فشافویه با بیان اینکه وعده‌هایی جهت تأمین آب شرب از سد ماملو داده شده اما هیچ‌یک عملیاتی نشده است افزود: دشت طلایی ری دارای حق آبه از شاد چای کرج و سد امیرکبیر است اما در حال حاضر بیشترین مشکل مردم در زمینه تأمین آب شرب است.

وی ادامه داد: اخیراً پیگیر استفاده از کانال آب نواب هستیم تا سفره‌های زیرزمینی تأمین شود اما این پروژه نیز همچنان مسکوت مانده و در حال حاضر عمق چاه‌های حسن‌آباد به ۱۳۰ متر رسیده و مردم از آب‌شور استفاده می‌کنند که اصلاً قابل شرب نیست.

بیگدلی با اشاره به عدم توزیع نهاده‌های دامی در میان عشایر بخش فشافویه گفت: در زمینه توزیع نهاده‌های دامی عشایری آمارهای مختلفی ارائه می‌شود که با بررسی‌های که صورت گرفته عشایر حسن‌آباد به حاشیه رفته به دلیل عدم تشکیل شورای عشایری موفق به دریافت نهاده‌ها نشدند.

وی تأکید کرد: بخش فشافویه به زباله‌دان پایتخت تبدیل‌شده و برخی سودجویان اقدام به زباله‌سوزی، سیم سوزی، لاستیک سوزی و … در حاشیه بخش فشافویه می‌کنند که از آن مطلع هستیم اما می‌بایست اداره محیط‌زیست با عزمی جدی در این زمینه ورود کند.

رئیس شورای اسلامی بخش فشافویه در پایان با اشاره به تشکیل کارگروه رسانه شورای اسلامی شهرستان خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه زبان گویای مردم هستند و تشکیل این کارگروه مؤثر با ابتکار رئیس شورای اسلامی شهرستان ری در بررسی کمبودها و مشکلات بسیار ارزشمند است لذا قدردان رسانه‌های پیگیر مشکلات مردم هستیم.

احقاق حق آبه کشاورزان فشافویه از رودخانه شادچای
مهدی نفر در دیدار با اعضای کارگروه رسانه شورای شهرستان ری با گلایه از نبود آب برای مصارف کشاورزی در فشافویه گفت: در این منطقه که از دیرباز به واسطه کشت قابل توجه گندم به دشت طلایی ری معروف بوده، اغلب کشاورزان با مشکل بی‌آبی مواجه هستند و با وجود کشت و به دلیل عدم بارندگی در فصل مهم کشت با این معضل روبه‌رو می‌شود.

وی افزود: با همکاری مسئولان شهرستانی و نمایندگان تلاش کردیم تا آب شادچای به سیاب منتقل شود تا حق آبه کشاورزان بخش فشافویه تأمین شود که البته این موضوع نیز به دلیل برداشت‌های بیشتر از سوی شهرستان‌های مجاور با مشکلاتی همراه بوده است.

عضو شورای بخش فشافویه در ادامه تأکید کرد: در صورت احقاق حق آبه کشاورزان بخش فشافویه سطح آب‌های زیرزمینی در بخش فشافویه از ۴۰ متر به حداقل ۱۵ متر خواهد رسید که تأثیر قابل توجهی در بخش کشاورزی خواهد داشت.

گفتنی است اعضای کارگروه رسانه شورای شهرستان ری به همراهی اعضای شورای بخش فشافویه در مقبره الشهدای مصلای فشافویه حاضر شدند و ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15518

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.