• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

حفاری غیرمجاز در تونل ۳۰ متری در شهرری

  • کد خبر : 15324
  • 06 دی 1400 - 19:18
حفاری غیرمجاز در تونل ۳۰ متری در شهرری
فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران گفت: با حضور پرسنل یگان حفاظت به همراه عوامل انتظامی کلانتری ۱۳۱، یک نفر که در یک ملک مسکونی اقدام به حفاری غیر مجاز کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش صدای ری به نقل از میراث فرهنگی استان تهران، سرهنگ مجتبی نوری افزود: با توجه به مشاهده تکه‌های سفال و آجر در بازرسی اولیه از محل حفاری و فراری شدن صاحب ملک پرونده جهت تکمیل در اختیار عوامل انتظامی قرار گرفته است.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران بیان کرد: با توجه به عمق تونل حفاری شده به طول حدود ۳۰ متر با حضور نیروهای آتش‌نشانی خطرات احتمالی به دلیل جمع شدن گازهای کُشنده و مخرب مورد بررسی قرار گرفته شد.

این مقام انتظامی افزود: با توجه به وجود تکه های  ظروف سفالی در محل حفاری و همچنین متواری شدن مالک خانه احتمال خروج اموال تاریخی از محل حفاری وجود دارد که پس از تکمیل شدن پرونده در مراجع انتظامی و قضایی موضوع اطلاع رسانی می‌شود.

 سرهنگ نوری بیان کرد: حفر تونل با استفاده از بالابر و بیل کنگ و دپو خاک‌های برداشتی در محل انجام شده است.

مدیر پایگاه ملی ری در بازدید از محل گفت: سفال‌های بدست آمده مربوط به دوران اسلامی و به احتمال زیاد سلجوقی است.

محسن سعادتی افزود: با مشاهده اولیه، تکه‌های آجر مربوط به آجرفرش‌های دوره سلجوقی و بخشی از بناهای مسکونی است که حفاران به آن آسیب وارد کرده‌اند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15324

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.