• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

بیش از ۲.۵ تن فرآورده دامی فاسد در شهرستان ری معدوم شد

  • کد خبر : 13371
  • 24 شهریور 1399 - 9:30
بیش از ۲.۵ تن فرآورده دامی فاسد در شهرستان ری معدوم شد
رییس اداره دامپزشکی شهرستان ری با بیان اینکه پنج هزار و ۲۶۵ کیلوگرم انواع فرآورده دامی طی ۲ ماه گذشته از مراکز عرضه شهرستان ضبط شده است، گفت: ۲ هزار و ۵۲۶ کیلوگرم به دلیل فاسد بودن معدوم سازی شد.

وحید رستگاری اظهار داشت: ۳۲۰ کیلوگرم گوشت گاو، ۶۶۳ کیلوگرم گوشت گوسفندی و یک هزار و ۵۴۳ کیلوگرم گوشت سفید به علت فاسد و غیرقابل استفاده بودن پس از آزمایشات لازم معدوم سازی شد.

وی با اشاره به اینکه این میزان فرآورده خام دامی در جریان نظارت و بازدید کارشناسان و بازرسان اداره دامپزشکی از مرکز عرضه گوشت قرمز و سفید شهرستان ری کشف شده است، خاطرنشان کرد: فاسد و غیر بهداشتی بودن فرآورده های دامی کشف شده با نمونه گیری و آزمایش‌های دقیق علمی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی ری تشخیص داده می شود.

رستگاری یادآور شد: اقدامات معدوم سازی گوشت سفید و قرمز با حکم و نظارت دستگاه قضائی انجام می شود.

این مسئول خاطر نشان کرد: بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان ری در راستای تأمین بهداشت و سلامت فرآورده‌های دامی به صورت مستمر عملکرد مراکز عرضه و توزیع گوشت قرمز و سفید را پایش و نظارت‌های لازم را در خصوص تاریخ مصرف و سالم بودن گوشت انجام می‌دهند.

رستگاری با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد، اضافه کرد: کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در همه مراحل تولید و استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور کار دامپزشکی شهرستان ری قرار دارد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13371

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.